DECIROM SA Constanța program de reorganizare / restructurare. Ce departamente au fost vizate. Despre DECIROM

Zilele acestea a fost făcută publică Hotărârea din data de 25 august a adunării generale extraordinare a acționarilor de la DECIROM SA Constanța, în care se arată că la ședință au participat acționarii SC Fortaletza Management SRL (50,67 % din capitalul social), Ceminter Uruguay SA (21,17 %), ROTRAC SA SL (26,95%) și Blacs Sea Invest Company (0,96%).

Președintele Consiliului de Administrație, Valeriu Băjenaru Constantin, a prezentat punctul 3 al ordinii de zi, care cuprinde propuneri pentru reorganizarea/restructurarea activității precum și măsurile ce se impun a fi adoptate în funcție de situația economică a societății.

În urma prezentării situației financiare a societății și a analizei performanțelor societății din perspectiva tuturor elementelor privind gradul de eficiență al departamentelor, AGEA a apreciat oportună o restructurare a personalului care este încadrat în departamente ce nu își găsesc justificare în situația actuală a pieței de profil, astfel:

- se propune desființarea departamentului planificare, dat fiind că exportul de cherestea și fier vechi a scăzut, iar în această arie persoanele încadrate nu au cum să își realizeze norma de lucru, urmând ca acestora să li se propună posturi în departamentul expediții;

- se propune de către AGEA și externalizarea serviciilor departamentului IT, propunerea având ca fundament dorința de reducere a costurilor și posibilitatea externalizării serviciului în favoarea unor societăți specializate care pot asigura garanție pentru lucrările realizate. 

Despre DECIROM

Potrivit paginii oficiale de internet DECIROM S.A. are o activitate de peste 70 de ani în portul Constanța, activitate care a început în anul 1946 odată cu înființarea firmei AKO, trecand prin diverse transformari inclusiv prin schimbarea numelui.

Este interesată de atragerea de noi fluxuri de mărfuri cum sunt: mărfurile vrac care necesită tehnologie de mare productivitate, în diversificarea și dezvoltarea de noi capacitați de încarcare/descarcare în special în domeniul materialelor de construcții, al produselor agricole (cereale,plante tehnice) și metalurgice.

Rațiunea adăugării acestor noi produse  și servicii o constituie creșterea veniturilor și a profitului, reducerea muncii fizice  prin creșterea gradului de mecanizare. Traficul realizat de societate a înregistrat fluctuații  în funcție de cererea de prestații portuare, cerere condiționată de dinamica economiei nationale. DECIROM S.A. are relații contractuale cu peste 100 de societăți.

DECIROM S.A. Constanţa şi-a orientat Politica în domeniul calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii muncii precum şi al siguranţei alimentelor pentru a implementa şi îmbunătăţi continuu un sistem de management integrat conform standardelor Internaţionale SR  EN ISO 9001/2008; SR OHSAS 18001/2008; SR EN ISO 14001/2005.


Politica din domeniul calităţii, al mediului, sănătăţii şi securităţii muncii, promovată în cadrul DECIROM S.A. Constanţa asigură orientarea înspre client  a tuturor proceselor care au loc în cadrul activităţii derulate, prin  identificarea nevoilor şi aşteptărilor acestuia, în scopul satisfacerii cerinţelor explicite şi implicite privind serviciile.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acționarii Decirom SA, întruniți în ședință. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial

17 Oct 2020 644

S-a modificat structura capitalului social al societății Tar Decirom SA

16 Jul 2019 779

Oficial de la ITM Constanţa, despre acidentul de muncă, produs ieri la Decirom SA

02 Jul 2019 1928

Ce au decis acţionarii Decirom SA cu privire la modificarea capitalului social. Detalii

31 Jan 2019 944

Capitalul social al Decirom SA, redus şi majorat în acelaşi timp. Detalii

07 Jan 2019 943

Valeriu Constantin Băjenaru, revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Decirom SA. Iată cine i-a luat locul!

22 Jan 2018 2035

Operatorul portuar Decirom SA şi-a majorat capitalul social. Cine sunt acţionarii societăţii şi cum sunt împărţite părţile sociale

20 Jan 2018 3946

Nu vor modificarea CA-ului Oil Terminal SA Peste 100 de sindicalişti din Constanţa au cerut demisia ministrului Grigorescu (galerie foto)

07 Oct 2016 1987

UPDATE 2. Prefectul nu lasă presa să intre. Protest în faţa Prefecturii Constanţa. Angajaţii Oil Terminal cer demisia ministrului Energiei, Vlad Grigorescu.(galerie foto+video+document)

06 Oct 2016 2820

Modificări în societatea Black Sea Invest Company SRL

09 Jan 2016 2311

Ar fi furat din banii sindicatului Decirom Florin Pițigoi, condamnat de Tribunalul Constanța

07 Jan 2016 1722

S-a înfiinţat societatea Decirom Interactiv Constanţa. Vezi ce obiect de activitate are

18 Nov 2015 1872

Conflictul dintre sindicalişti şi SC DECIROM SA Constanţa mutat de la o instanţă la alta

09 Nov 2015 1581

Operator portuar reprezentat de Valeriu Bajenaru - Decirom SA își majorează capitalul

20 Dec 2014 2758

Ce a hotărât AGEA de la TAR-DECIROM privind acţiunile deţinute de Aurelian Pilcă şi Marius Făinărea

11 Jul 2014 2327