Schimbări pe bandă rulantă la vârful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscale. Decizii semnate, ieri, de Viorică Dăncilă

Aseară, târziu, în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 101/8.II.2019, au fost publicate o serie de decizii semnate de primul ministru al României, Vasilica-Viorica Dăncilă.

Prima dintre ele, cu numărul 16, spune că „Florin Ursu se eliberează din funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”.

Imediat, în acelaşi oficios al Guvernului, a fost publicată Decizia cu numărul 17 prin care Raul-Cristian Petrescu se numeşte în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în locul lui Ursu.

Totodată Teodor-Alexandru Georgescu a fost eliberat din funcţia publică de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia generală antifraudă fiscală din cadrul ANAF, în locul său fiind numit Niţu Marius-Viorel.

Tot din poziţia de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia generală antifraudă fiscală din cadrul ANAF a fost eliberat, şi Ion Petruş, locul său fiind luat de Ionuţ Aurică.

Toate deciziile au fost semnate de premierul Dăncilă şi contrasemnate de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.

Reamintim că în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 24, din 9 ianuarie 2019, a fost publicată Decizia numărul 4 a primului ministru al României Vasilica-Viorica Dăncilă „privind numirea domnului Virgil Pîrvulescu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

De asemenea în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 81/31.I.2018 a fost publicată Decizia primului ministru al României privind eliberarea lui Mihei Bogdan Lari din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

În aceeaşi dată, printr-o altă decizie a premierului a fost numit, pe acelaşi post, Ştefan-Cosmin Doliş.

Sursa foto: Antena3


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.