SPIT Constanța anunță creșteri semnificative ale încasărilor prin card bancar

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța mulțumește cetățenilor care și-au arătat interesul față de plata sumelor datorate bugetului local utilizând cardul bancar, contribuind astfel la creșteri semnificative ale încasărilor prin această modalitate.

Potrivit SPIT Constanța sumele achitate la standul SPIT din cadrul Vivo s-au dublat anul acesta, fiind în cuantum de 26.000 lei/zi, față de 12.000 lei/zi în 2017.
 
Plata obligațiilor fiscale într-un centru comercial s-a dovedit astfel un proiect de succes, facilitatea reprezentând un mod confortabil și sigur de achitare a obligațiilor fiscale, fără costuri suplimentare.
 
De asemenea, în anul 2018 se remarcă faptul că s-au dublat sumele achitate cu cardul și la ghișeele instituției, în luna ianuarie înregistrându-se încasări de aproximativ 1.500.000 lei, față de 800.000 lei în aceeași perioadă a anului precedent.
 

”Amintim că standul SPIT din cadrul centrului comercial Vivo este deschis publicului de luni până duminică, în intervalul orar 10.00-22.00” - au precizat reprezentanții SPIT Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.