Târg de ambarcaţiuni organizat, la Tulcea, de CCINA Constanţa. Vedeta este un amfibiu de 90.000 de euro

Evenimentul organizat în perioada 26 - 29 septembrie de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu instituţia omoloagă din Tulcea, aduce în atenţia publicului oferta celor mai importanţi producători din domeniul ambarcaţiunilor, potrivit Agerpres.
 
Vedeta este un amfibiu de peste 90.000 de euro este cea mai scumpă ambarcaţiune prezentată zilele acestea la târgul de specialitate organizat pe faleza Dunării din Tulcea.

"Este un utilaj conceput de doi ruşi cu posibilităţi financiare care au vrut două jucării cu care să meargă la pescuit în Siberia, să aibă capacitatea să meargă 24 de ore fără să oprească, în sensul să aibă combustibil şi să nu se strice repede. Merge pe apă, poate să iasă din apă indiferent de ce fel e malul, pietros, mâlos, merge pe gheaţă, practic merge pe oriunde şi poate să depăşească şi un copac căzut. Roţile au o presiune foarte joasă, se umflă automat chiar şi în timpul mersului. Maşina pluteşte, chiar dacă roţile sunt dezumflate complet. Şi dacă scoatem două roţi din faţă sau din spate, ea se deplasează oricum", a declarat, pentru AGERPRES, directorul firmei care importă ambarcaţiunea, Viorel Cristea.

"Are un motor diesel de 1.500 de metri cubi, 45 de cai putere, poate ajunge la 45 de kilometri pe oră, când este pe apă poate ajunge la şase kilometri pe oră, poate căra o tonă sau opt persoane", a precizat Cristea.

Târgul de ambarcaţiuni nu a mai fost organizat la Tulcea din 2012 şi şi-a exprimat convingerea că evenimentul şi-a atins scopul.

Sursa foto: Agerpres
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Yacht-Fish-Delta, târg destinat pasionaților de ambarcaţiuni

16 Sep 2019 3170

Spectacol estival, la Târgul Tomis Yacht & Salonul Auto din Portul Turistic Tomis

12 Jun 2015 1717

A început Târgul Tomis yacht & Salonul auto, organizat de CCINA (galerie foto)

11 Jun 2015 2176

Evenimente CCINA la malul Marii Negre Târgul Tomis Yacht & Salonul Auto îşi deschide porţile pentru pasionaţii de ambarcaţiuni (galerie foto)

11 Jun 2014 2572

Târgul Tomis Yacht & Salon Auto, la cea de-a XVII-a ediție Ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit și mobilier de camping, expuse în parcarea City Park Mall

10 Jun 2014 4317

Organizat de CCINA Ambarcaţiuni de agrement, sportive, de pescuit – la târgul Tomis Yacht & Salon Auto

09 Jun 2014 4064