Tinimtex se va desfasura la Eforie in acest an

Targul de imbracaminte va dura cinci zile

Peste 25000 de oameni sunt asteptati sa participe la eveniment

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in colaborare cu FEPAIUS - Federatia Patronatelor din Industria Usoara, organizeaza, in perioada 9-13 mai 2003, la Eforie Nord, a XXVI-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte ce poarta titulatura "TINIMTEX". Targul se va desfasura pe durata a cinci zile si va fi gazduit de mai multe complexe din cadrul statiunii, la targ fiind estimata prezenta a peste 25.000 de vizitatori. Producatorii, distribuitorii, precum si consumatorii finali vor dispune, in viziunea participantilor la targ, de un loc considerat ideal de facilitare a contactului direct. Totodata, locul va oferi participantilor posibilitatea de a intra in posesia cat mai multor informatii asupra pietei romanesti. Atat organizatorii targului, cat si expozantii care vor participa la targ si-au exprimat interesul comun de a pune cat mai bine in valoare si de a face o prezentare cat mai detaliata a produselor oferite. Acesta fiind si principalul motiv pentru care s-a optat pentru un mod de prezentare modern, bazat pe saloane specializate, astfel incat vizitatorului sa ii fie acordata posibilitatea de a analiza calitatea exponatelor, totodata urmarindu-se formarea unei opinii corecte de catre acesta. In continuare va vom prezenta locatiile unde vor fi organizate expozitii. Astfel, la complexul "Perla Marii" Eforie Nord vor fi expuse confectii, accesorii pentru confectii, mercerie, pasmanterie. La complexul "Neon" vor fi gazduite societatile producatoare si importatoare de incaltaminte, marochinarie si de accesorii pentru incaltaminte, marochinarie si confectii. In standurile de la complexul "Belvedere" se vor regasi societatile producatoare si importatoare de tesaturi. In paralel cu aceste expozitii sunt programate si alte actiuni conexe care constau in prezentari de moda, simpozioane si reuniuni. Totodata, vor fi avea loc colocvii, perfectari de contracte si expuneri privind tendintele modei in anul 2003. Accesul vizitatorilor va fi gratuit pe toata durata targului, intre orele 10.00 si 18.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

“Ziua Culturii Naţionale”, marcată la Muzeul de Artă Populară. Surprize pentru cei ce vor trece pragul muzeului

13 Jan 2023 1050

Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice şi romane O aeronavă a Forțelor Aeriene Române va transporta artefactele către Spania

27 Aug 2021 1276

La Muzeul Național al Marinei A VI-a ediție a expoziției-concurs de modelism Cupa Tomis Constanța

10 Aug 2020 3041

#citeşteDobrogea Primul ghid, de la 1937, al exponatelor Muzeului de Arheologie Constanţa, de astăzi, în Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanţa (galerie foto)

19 Feb 2019 2030

Măsuri pentru organizarea Expoziției ”Comorile României” în China

16 Dec 2015 898