Banias face mişto de-alde Mazăre şi soarta i-o plăteşte!

Teodora_DUMI.jpgCică avem reprezentanţi PDL în Parlament! Patru la număr, dintre care o femeie, blondă, şi trei bărbaţi, nu blonzi, dar ce dau semne de alienare post-peroxid.

Senatorul PDL este Mircea Banias, ajuns printr-o conjunctură fastă şi propulsat în Parlament de ventuzele aplicate la locul potrivit. Dar ce face acesta în numele alegătorilor, ce le arată el în 2012 când, evident, va dori un nou mandat, că doar merită cu prisosinţă? Până să şi-o ia în freză de la alegători, aşa cum ar merita parlamentarii constănţeni, o să şi-o ia grav de la pesedei. De când se ştie demnitar, insul a înregistrat un colosal număr de nici mai mult, nici mai puţin de nouă declaraţii politice, scoase cu greu din puţul gândirii. Ultima, că mi-e teamă să spun cea mai recentă, pentru că s-ar putea să greşesc, a fost glăsuită pe 25 octombrie şi are ca titlu: Programul de guvernare „care este", dar care nu va fi aplicat niciodată. În primă instanţă, am avut impresia că face referire la programul PDL, la Boc etc. Însă m-am liniştit la gândul că nu este într-atât de naiv, să nu spun altfel, încât să îşi pericliteze următorul mandat de preşedinte al PDL Constanţa, de data aceasta un mandat plin. Însă nici nu pot crede că a fost într-atât de naiv încât să facă o declaraţie politică teleghidată împotriva programului PSD, evidentă aluzia la respectiva formaţiune politică după folosirea sintagmei deja celebre „care este". Domnu' marionetă s-a apucat de aruncat cu scuipinol în programul PSD ca să ce? Că oricum la Constanţa nu va avea vreodată şanse să-i ia faţa lui Mazăre, mai cu seamă Banias, care vrea să fie primar, cum să nu! Omul speră bucuros ce vrea. În respectiva declaraţie politică, Mircea Banias era îngrijorat de banii statului, care, în programul PSD, ar fi urmat să fie pierduţi din cauză că proştii cu drepturi de autor ar fi fost scutiţi de unele contribuţii, iar pe Banias îl ustură rău existenţa presei. Aşa de tare îl doare-ntr-un cuvânt din trei litere, altul decât cot, nas, gât pe senator de banii statului, încât cheltuielile pentru biroul parlamentar în luna septembrie au ajuns la 90 de milioane de lei vechi. Bani aruncaţi pe fereastră întru slava şi pomenirea numelui său! În cazul în care mai era neclar pentru vreun alegător, cu aşa ceva se ocupă senatorul dumneavoastră, cu miştocăreală, şi parlamentarul nu se opreşte numai la membrii PSD, ci îşi dezvoltă în fiecare zi abilităţile de se amuza pe seama sărăciei electoratului.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Croitorasul cel Viteaz

27 Nov, 2010 14:59

Mai baieti, puteti voi s-o faceti pe fata asta in toate felurile dar oarecare dreptate are. Norocul vostru ca e fata finuta si nu spune tot ce stie. Adevarul e ca pliticienii de la malul marii ar trebui sa incerce si ei sa faca ceva si pentru bietii oameni, ca pentru ei au facut destul. Banias nu este concurentul lui Mazare.

Cine altcineva...?

27 Nov, 2010 09:50

De unde ai apărut?! Să-ţi trăiască mama care te-a făcut! Să-ţi trăiască şeful(şefa) care te-a găsit şi te-a promovat şi să te lase să scrii mereu cel puţin aşa,ca-n articolul de faţă ! BRAVO !Îmi permit şi eu un mic comentariu,în completare ,despre ciocoii vechi şi noi din politica românească postdecembristă : Situaţia dezastruoasă a economiei şi societăţii româneşti în ansamblul ,acum după 20 de ani de la căderea comunismului şi aşa-zisa instaurare a democraţiei în ţara noastră, demonstrează fără tagadă faptul că, politicienii care s-au succedat la conducerea politică,implicit economică a României, au dus o politică greşită,împotriva intereselor legitime ale poporului român .Panoplia de figuri politicianiste care ne-au marcat viaţa în ultimi 20 de ani ,este constituită din MICI COPII PE LÂNGĂ CARE, DIRIGUITORII, ADMINISTRATORII ŞI TOŢI CEI CARE HOTARASC ASTĂZI PENTRU NOI,CEI CARE I-AM VOTAT,INDIFERENT DE PARTIDUL PE LÂNGĂ CARE "MIŞUNĂ". ACEŞTIA,ÎNTRUCHIPEAZĂ ASTĂZI CULMEA PERFECŢIUNII POLITICIANISTE CARE CONTINUĂ DISTRUGEREA A CEEA CE A MAI RĂMAS DIN NOI...

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 529

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 511

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 517

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 728

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 549

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 655

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 775

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14148

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 934

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937