Conjuratia lui Comanici

1212073495.jpg

Stelian Dutu si Petre Stanca au parasit definitiv scena politica. Urmeaza Radu Comanici. Nici unul nu a crezut ca se va intampla asa ceva cu ei.

Pentru ca nu au putut pricepe ca tocmai ei, care se considerau fondatorii partidelor, dar si mentorii unor generatii de activisti ai organizatiilor respective, sa fie alungati. Si de catre cine? Tocmai de cei pe care ii credeau alaturi de ei, la bine si la rau, dar mai ales la rau. Asa se face ca, de curand, a patit-o si Radu Comanici. Tocmai el, care ani de-a lungul l-a idolatrizat pe Corneliu Vadim Tudor. Dar, cand l-a prins Vadim cu fofarlica, l-a si aruncat din ograda sa, asa cum arunci o masea care nu iti mai face folosinta. Pentru ca Vadim nu a putut suporta ca omul sau de partid, din judetul Constanta, nu numai ca nu il ajuta in politica sa, ba chiar il stanjenea. Si chiar mai mult: se daduse pe fata cu adversarii lui Vadim, sprijinind fara nici un fel de jena actuala conducere a Consiliului Judetean. Unde fusese instalat vicepresedinte si nu vroia cu nici un chip sa plece, chiar daca Dan Nicolae Rahau a inaintat adresa in acest sens. Dar Comanici nu stie sa piarda. Este clar asta. El nu a facut doi pasi inapoi atunci cand l-a prins Vadim, de fapt, Rahau, cu fofarlica. Nu. El s-a inversunat si mai tare. Si si-a mai adunat si o sleahta de neica-nimeni, cu care a plecat din parcul Prefecturii, sa protesteze impotriva fostului sau conducator. Fara nicio autorizatie de la primarie pentru organizarea unui astfel de miting. Si pentru asta jandarmii l-au luat de gat ca pe golanii de pe stadioane. Trecandu-l in baza lor de date ca pe un huligan de rand, cu care nu te poti intelege, si caruia i se trag doua bastoane de cauciuc pe spate sau i se pun catusele la maini, pe care jandarmii il trimit acasa, si scarmanat, si cu banii luati. Dar asta nu e destul. Mai grav, pentru Comanici, este ca aceasta a fost ultima sa zvacnire in politica. Indiferent de ce optiune va avea de acum incolo, si el va ingrosa numarul celor care au fost. Dar nu vor mai fi chiar daca va incerca sa migreze la vreun partid mai mare sau mai mic. Ce-a fost nu va mai fi. Locul lui si al lui Stelian Dutu si al lui Petre Stanca va fi luat de altii. Iar dupa alegeri, numarul celor care au fost si nu vor mai fi va fi si mai mare.

Scris de: {autor}Emilian ANDREI{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 482

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1190

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1533

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1310

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 946

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 727

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1003

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1276

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 761

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257