Editorial „Constănțeanul supărat“, un pleonasm!

 
 
  • Printre nemulțumiri, străzile cu sens unic, coșurile de gunoi „fancy“ cu un preț pe măsură, stadiul lucrărilor de pe strada Ștefan cel Mare, regulamentul parcărilor, regulamentul Peninsulei, regulamentul de gospodărire a orașului, spațiile verzi, apa caldă și căldura practic inexistente și șantierele care împânzesc orașul de luni bune.

Cu fiecare zi în minunatul oraș de la malul mării devin tot mai convins de părerea potrivit căreia „«Constănțeanul supărat» e un pleonasm“. 

Rău că se face, rău că nu se face!
 
Iar asta pentru că rar poate fi auzit un locuitor al orașului mulțumit de vreun aspect, oricare, legat de Constanța.
 
De la străzile cu sens unic (a căror înființare nu cred că a împlinit rutier pe cineva, să spun așa), la coșurile de gunoi „fancy“ cu un preț pe măsură, la stadiul lucrărilor de pe strada Ștefan cel Mare, la regulamentul parcărilor, regulamentul Peninsulei, regulamentul de gospodărire a orașului, spațiile verzi, apa caldă și căldura practic inexistente și șantierele care împânzesc orașul de luni bune – nimic, nimic nu pare în măsură să justifice o părere contrară, că nu ar fi pleonasm sintagma „constănțeanul supărat“.
 
Rău că se face, rău că nu se face!
 
Din enumerarea anterioară lipsesc multe alte aspecte: turismul aflat mai degrabă în declin, anevoioasa redeschidere a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța afectat de incendiul în care au murit mai multe persoane, unitățile spitalicești aflate încă pe hârtie numai, parcurile, locurile și spațiile de joacă insuficiente (există cartiere care nu beneficiază de niciun parc), dar și multe, multe alte hibe care-l ating direct pe constănțean.
 
În opinia mea (și nu doar a mea) aceste simple aspecte menționate anterior îl îndreptățesc pe constănțean să fie supărat.
 

Departe suntem de schimbarea pe care o așteptam toți în acest oraș!
În loc de final: rău că se face, rău că nu se face!
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Editorial
2023 – anul închiderii șantierelor din Constanța?!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe podul de la ieșire din Ovidiu, județul Constanța! Mai mult porumb, împrăștiat pe șosea (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 42

O nouă trecere de pietoni, amenajată în municipiul Constanța. Iată unde

29 Mar 2024 90

Farul Constanța Interes pentru Gheorghe Hagi de la un club din străinătate?

29 Mar 2024 148

Vești bune pentru veteranii din teatrele de operații! Ce decizie s-a luat în ședința Consiliului Local Municipal Constanța

29 Mar 2024 169

Șofer beat și drogat depistat în trafic în satul Ciobănița, județul Constanța

29 Mar 2024 158

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria”

29 Mar 2024 197

LIVE TEXT Ce măsuri pentru siguranță școlară au fost luate la nivelul județului Constanța, în luna februarie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 211

Constanța Programul Teatrului „Căluțul de Mare” în perioada 01.04 - 07.04.2024

29 Mar 2024 185

Constanța Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” - 6 ani de la inaugurare

29 Mar 2024 208

IGSU despre pompierii care au participat la evenimentul de la Rafinăria Petromidia „Îi felicităm pentru modul în care au acționat!”

29 Mar 2024 284

DSVSA Constanța va dispune măsuri specifice pentru producerea, depozitarea, transportului şi valorificării cărnii și lactatelor pentru Sărbătorile Pascale

29 Mar 2024 193

Oficial de la ISU Dobrogea despre explozia de la Rafinăria Petromidia Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 387

Constanța ​Fragmente din moaștele a doi sfinți tămăduitori, la biserica „Buna Vestire” din Năvodari

29 Mar 2024 258

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

29 Mar 2024 200

AFI SRL Piețele agroalimentare din Constanța vor funcționa după programul de vară

29 Mar 2024 307