Editorial Copilul meu consumă droguri! Ce mă fac?!


Chiar dacă ai aflat dacă este o certitudine sau doar bănuiești că copilul tău consumă droguri ți se pare că cerul ți a căzut în cap. Sau poate ești la celălalt capăt al listei și consideri că totul e ceva trecător totul e doar o distracție. Ajungi să nu conștientizezi gravitatea lucrurilor sau chiar să le negi. Din păcate asta nu te ajută cu nimic este necesar să acționezi.
 
Consumul de droguri în rândul tinerilor devine o problemă tot mai acută în România. Îi poate 'arunca' pe aceștia doar într-o lume necunoscută

Anumiți adolescenți preferă liniștea și confortul, siguranța propriei locuințe. Alții preferă să petreacă timpul cu oameni de vârsta lor, cu colegi sau cu prieteni de vârsta lor, prin parcuri sau prin ganguri, ori pe străduțe lăturalnice și acolo să consume.

Alții preferă atmosfera petrecerilor și a festivalurilor pe care le așteaptă cu mare entuziasm și acolo vor să își amplifice toate senzațiile pe care le așteaptă de la atmosfera de festival.

În primul rând nu se informează și au încredere în oricine le vinde absolut orice. Orice argument pe care îl găsesc pe internet sau în grupul de egali, care le-ar putea favoriza consumul, îl folosesc pentru a și întări această atitudine. dincolo de aspectele concrete, reale și științifice, care sunt.
Zeci de poliţişti au descins la 23 de adrese din Bucureşti, în cel mai mare dosar de trafic de droguri. Suspecţii sunt elevi şi studenţi. Conform anchetatorilor, tinerii s-au specializat în trafic cu substanţe periculoase.

La sediul DIICOT din Bucureşti au ajuns şi rudele elevilor. Părinţii unora dintre ei au fost şocaţi când au aflat acuzaţiile. 

Chiar dacă e pentru tine o certitudine sau nu că al tău copil consumă droguri, ia măsuri! Dacă nu ești sigur, interesează-te, iar dacă e o realitate, fii alături de el și susține-l în drumul către renunțarea la viciu. Nimeni nu se poate descurca singuri! Copiii au nevoie de sprijin și susținere necindiționată.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 357

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 579

Editorial Părinții cu copii în rame!

12 Apr 2024 529

Editorial Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Ce fac părinții să fie siguri că micuții vor urma cursurile școlii mult-visate

10 Apr 2024 556

Editorial Studenția și locul de muncă. Navigând într-o lume interconectată pentru succesul personal și profesional

05 Apr 2024 416

Editorial Păcăleala, un atribut al societății noastre

31 Mar 2024 503

Editorial Am intrat în Postul Paștelui! Se caută rețetă pentru suflet

29 Mar 2024 722

Editorial Timpul nu mai are răbdare cu oamenii

27 Mar 2024 466

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 807

Constanța Scriitoarea Aurelia Lăpușan, despre lansarea volumului „Flori de busuioc” (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 462

Editorial Constanța, orașul sensurilor unice... fără sens

22 Mar 2024 820

LIVE TEXT+VIDEO Eveniment editorial la Biblioteca Județeană Constanța Volumul „Enciclopedie. Centenarul Războiului de Întregire și al Marii Uniri (2014-2020)” (FOTO)

22 Mar 2024 651

LIVE VIDEO+TEXT Romanul „Flori de busuioc” al Aureliei Lăpușan, lansat la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Mar 2024 917

Universitatea Ovidius Constanța Lansarea volumului „Conciones Latinae Muldavo”, editat de acad. Gheorghe Chivu și prof. univ. dr. habil. Florentina Nicolae

20 Mar 2024 495

Cea mai recentă apariție editorială a lui Constantin Cheramidoglu „Arhive dobrogene”, un volum de documente care își propune să aducă la cunoaștere istoria Dobrogei

19 Mar 2024 778