Editorial

Editorial Crăciunul, petrecut alături de prietenii virtuali de pe Facebook prin schimburi de mesaje şi imagini cu mese îmbelşugate

Aşteptat cu mare nerăbdare, atât de către cei mici, cât şi de cei mari, Crăciunul a trecut şi acum toată atenţia pare să se îndrepte către Revelion şi Anul Nou. Agitaţia dinainte de Crăciun a trecut, iar cei mai mulţi au petrecut în aceste zile aşa cum se cuvine.
 
Şi pentru că în ultimii ani a devenit o modă printre internauţi să imortalizeze mesele îmbelşugate, preparatele pregătite sau cadourile de sub brad, mulţi au făcut toate acestea pentru a se mândri pe paginile de Facebook.
 
În ziua de Crăciun, cel puţin, de la prima accesare a reţelei de socializare am fost bombardaţi cu mesaje de Crăciun fericit însoţite de fel şi fel de preparate mai mult sau mai puţin tradiţionale cu care prietenii virtuali au ţinut neapărat să se laude.
 
Deja frenezia brazilor împodobiţi trecuse, având în vedere că majoritatea postaseră imaginile în zilele dinainte de Crăciun, aşa că de sărbătoarea Naşterii Domnului au mai rămas doar mesele frumos aşezate şi pline de farfurii cu mâncare de arătat prietenilor.
 
Mai mult, chiar şi colindele au devenit virtuale, mulţi preferând să distribuie colinde interpretate de solişti sau grupuri cunoscute.
 
Că este bine, că este rău… nu ne putem pronunţa, cert este că Facebook a devenit în ultimii ani locul în care mulţi dintre cei care au cont găsesc necesar să împărtăşească tuturor evenimente din viaţa lor. 
 
Urmează Revelionul şi Anul Nou, aşa că ne pregătim sufleteşte de un nou „bombardament“ cu imagini cu mese îmbelşugate, petreceri şi ţinute pentru noaptea dintre ani.
 
Nu vor lipsi, cu siguranţă, filmuleţele cu focurile de artificii sau cu petrecerile organizate în stradă în diferite oraşe din ţară.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Cartierul Mamaia stă pe un butoi de pulbere. Investitorii construiesc în neştire şi sufocă staţiunea

21 Mar 2019 249

Editorial Banii nu au miros pentru guvernanţi. Toaletele din curte, dar şi fosele septice, interzise prin lege

18 Mar 2019 675

Editorial Unde duce campania #şîeu? PSD a anunţat în ziua protestului demararea proiectului Autostrăzii Moldovei

16 Mar 2019 538

Editorial FC Viitorul, din nou campioană a României? De ce nu?

14 Mar 2019 509

Editorial Începe simularea Evaluării Naţionale. Emoţii pentru elevi, stres pentru părinţi

11 Mar 2019 790

Editorial Cât ne costă propriul gunoi?!

09 Mar 2019 636

Editorial Locatarii blocului S6, Tomis Nord, Constanța, România, din nou în stradă, împotriva unui proiect imobiliar care le-a furat liniștea!

07 Mar 2019 1141

Editorial Inconștiența „gospodarilor“ care igienizează terenuri provoacă adevărate dezastre naturale. Sute de hectare afectate într-o singură zi la Constanța

04 Mar 2019 774

Editorial Un senator de Constanța, uitările sau neștiința domniei sale

02 Mar 2019 1006

Editorial Ce se ascunde în spatele protestelor

28 Feb 2019 635

Editorial Metode de predare neatractive, birocraţie, dotări ce lasă de dorit. Realităţile dure ale şcolii româneşti, scoase în evidenţă de un sondaj

25 Feb 2019 781

Editorial Vine, vine primăvara electorală! Alegerile europarlamentare, un test pentru prezidenţiale

23 Feb 2019 721

Editorial Bugetul pe anul 2019, destinat bunăstării PSD

21 Feb 2019 627

Editorial Copii „vânduţi“ pe bani puţini. Capcana majorării alocaţiilor

18 Feb 2019 1302

Editorial Făgădău îşi joacă mandatul în funcţie de cum va aplica hotărârea magistraţilor din Dosarul Retrocedărilor!

16 Feb 2019 1207