Editorial De Valentine's Day, cea mai romantică ciocolată, cel mai romantic rău general

Dorim, nu dorim, suntem în Luna Îndrăgostiților. În fiecare an, în luna februarie, auzim aceeași poveste. Atunci când e vorba să aleagă între Valentine’s Day şi Dragobete, multe femei aleg ambele sărbători, iar mulţi bărbaţi aleg să le ignore.

Valentine’s Day e o sărbătoare inutilă, contrafăcută, nesinceră... e doar o ocazie pentru ca niște negustori să facă o mulțime de bani pe seama unei presiuni sociale generate de teoria conform căreia dragostea e direct proporțională cu darul oferit partenerului. Dacă nu cumperi un cadou cu această ocazie, probabil că vei fi acuzat de rea-voință sau de zgârcenie, mai ales dacă prietena iubitei a primit deja niște cercei și flori!  Prin urmare, este extrem de important să depui un efort notabil. Fii sigur că gestul tău va fi apreciat!

În primul rând, Valentine’s Day înseamnă şi o comunicare mai bună în cuplul aproape perfect pe care îl formați. Nu-i așa că 14 februarie e momentul ideal pentru o declarație de dragoste? Aşa că, de dragul comunicării în cuplu, puteți copia ceva de pe Internet, dacă țineți neapărat, dar am auzit eu că legenda spune că bărbaţii ar prefera liniştea în locul sporovăielii inutile. Așa că renunţaţi, măcar de 14 februarie, la apelativele de tip „bebițu'“ sau „puiuț“ şi îmbrățișați unul ce o să vă arate cu certitudine iubirea imensă pentru sufletul pereche: „Da, stăpâne!“. Dacă nici această variantă nu vă mulțumește, mai bine faceţi o declaraţie din creier pané şi piept de pui la cuptor .
 
Un alt cadou ar putea fi surprinzătoarele... flori! Teoretic, ar trebui să fie florile ei preferate, dar cum probabil nu ştiţi exact care sunt acelea, mai bine abandonaţi ideea.
 
Alt dar incredibil este... tricoul personalizat. Majoritatea bărbaților sunt complet pe dinafară atunci când vine vorba de romantism. Însă, atâta timp cât mesajul de pe tricou nu e „Promoție Bergenbier“ sau „Tricou cu burtă“, va fi apreciat.
 
Cadoul desăvârșit ar fi o croazieră de vis. Nu mai bombăniți „da’ costă mult!“, căci, de luna aceasta, vremea se încălzește și uite așa, frumos, de mână, puteţi „naviga“ romantic prin propriul cartier.
 
Ştim că ideile bune la partenerii noștri vin abia după a douăşpea bere. Restul intervalului produce, invariabil, „set de cuţite inoxidabile“ sau „ciocan pneumatic de şniţele“.
 
Așa că lăsați clișeele specifice zilei de 14 februarie și bucurați-vă în fiecare zi unul de altul. Acesta ar fi cel mai frumos dar pentru tot anul, nu doar pentru o singură lună.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.