Editorial

Editorial Extrădat, Mazăre, util pentru PSD până în ultimă clipă!

Totul pare să se fi terminat pentru Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței va ajunge la pușcărie în cel mai scurt timp. Anunțul oficial în privința extrădării din Madagascar este o certitudine. Vine în țară pe 20 mai, fix în ziua cu decizii extrem de importante pentru
președintele PSD, Liviu Dragnea. La această dată, Curtea va discuta pe marginea conflictului în sine, care fusese sesizat de Iordache, căruia i-au fost delegate în acea perioadă atribuțiile de președinte al Camerei. E vorba despre completurile nespecializate de trei judecători de la ÎCCJ care au dat decizii inclusiv în procesele lui Liviu Dragnea de la instanța supremă.
 
Și, cel mai important, tot pe 20 mai completul de cinci judecători de la Înalta Curte va pronunța sentința definitivă în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care liderul PSD contestă o condamnare de trei ani și jumătate de închisoare, cu executare.
Cel mai probabil, după cum se discută în piață, dar pentru cei care vor sânge, Dragnea îl va da poporului pe Mazăre în cătușe! Tocmai din acest motiv, alegerea momentului aducerii în țară a lui Radu Mazăre îmi pare o mare făcătură! Ca de altfel întreaga procedură a extrădării, care a mers șnur.
 
Cu o Ana Birchall ministru interimar al Justiției, despre care am aflat că a dormit la minister pentru ca documentele necesare pentru extrădarea din Madagascar a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, să fie gata la timp. Tocmai ea, fosta colegă de partid.
Cei ce nu cunosc laboratoarele PSD iau această extrădare ca pe un gest de corectitudine politică, gen, uite, dom'le, Guvernul PSD și-a adus coruptul acasă!
 
Dincolo de lovitura de imagine dată de PSD, care închide astfel definitiv campania electorală pentru alegerile europarlamentare, înainte de termen, și își lasă în offside adversarii politici, pe mine nu m-au convins. Dacă tot erau rezolvate toate problemele din justiție și singura preocupare rămăsese Mazăre, mi-aș fi dorit să o aud pe Ana Birchall explicându-ne ce pași s-au realizat de către angajații MJ și MF pentru recuperarea prejudiciului din dosarul în care Radu Mazăre a fost condamnat definitiv în ianuarie 2019 la o pedeapsă de 9 ani de închisoare. N-am auzit o iotă!
 
E despre bani, nu-i așa? Probabil că a fost lăsat special, în tot acest timp, să-i strângă la un loc, de pe unde erau împrăștiați, pentru ca apoi să-i împartă, cât să-i mai rămână și lui de-o ciorbă, când se va reîntoarce să-și trăiască zilele în Madagascar.
 
Nu mă convinge nimeni că Radu Mazăre nu face în aceste zile decât să fie util până la capăt pentru sistemul care l-a tolerat! Ticălos sistem, vă rog, nu vă îmbătați cu apă rece!
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Detalii despre nunta lui Radu Mazăre, la Penitenciarul Rahova. Ce a declarat mama fostului edil

14 Jun 2019 801

Curtea de Apel Constanţa S-a stabilit termenul în dosarul în care Radu Mazăre a fost condamnat la şase ani de închisoare de prima instanţă

12 Jun 2019 2152

Radu Mazăre rămâne la Penitenciarul Rahova!

11 Jun 2019 782

Președintele Camerei de Comerț bilaterale România - Kuweit, achitat. Legătura sa cu Radu Mazăre

11 Jun 2019 504

Elan Schwartzenberg scapă de mandatul de arestare preventivă în lipsă

11 Jun 2019 881

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, în fața Instanței Supreme. Ce au solicitat avocații fostului edil

10 Jun 2019 633

Ce a declarat Roxana Mihalache despre o eventuală căsătorie cu fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre

07 Jun 2019 1145

Radu Mazăre se însoară în penitenciar! Cine este aleasa

07 Jun 2019 2989

Mihai Mazăre, declaraţii după vizita la Rahova. Ce a primit Radu Mazăre de la fratele său

07 Jun 2019 1014

Radu Mazăre află unde şi cum îşi va ispăşi pedeapsa de nouă ani de închisoare

05 Jun 2019 1800

Radu Mazăre a cerut revocarea măsurii arestului preventiv. Ce a decis Înalta Curte

04 Jun 2019 632

Radu Mazăre a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru audieri

04 Jun 2019 944

IPS Teodosie îl va vizita pe Radu Mazăre la închisoare

03 Jun 2019 3395

În continuă campanie electorală Senatorul Chițac critică facilitățile acordate de municipalitate pentru chiriașii din Henri Coandă (document)

01 Jun 2019 1093

Cu cine se ceartă Radu Mazăre în celulă și de ce. Cum era la pușcărie în Madagascar și cum e la Rahova

31 May 2019 2995