Editorial În prag de sărbători, să-l ajutăm pe Moş Crăciun să ajungă la cei săraci şi singuri!

Constanţa a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, pregătirile pentru sezonul cadourilor, bucuriilor, zâmbetelor şi surprizelor fiind în toi. Marii retaileri au scos de câteva săptămâni pe rafturi ornamente de Crăciun, beteală, jucării, brazi artificiali, decoraţiuni şi multe alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă. Pe străzile municipiului Constanţa se lucrează deja la montarea instalaţiilor de iluminat festiv, a ornamentelor şi a ghirlandelor luminoase.
 
Mai mult, în perioada 30 noiembrie - 27 decembrie 2018, în Piaţa Ovidiu, constănţenii sunt aşteptaţi la „Christmas Market by The Sea”, primul târg de Crăciun din Constanţa, organizat de „By The Sea Events”. Pentru aproape o lună, „Christmas Market by The Sea” transformă centrul vechi al Constanţei într-un orăşel de poveste. Vizitatorii se pot bucura de concerte şi spectacole, un târg tradiţional cu decoraţiuni şi produse de sezon, precum şi un patinoar, un carusel, un trenuleţ, Căsuţa lui Moş Crăciun, bradul de Crăciun şi un loc special amenajat pentru - Donaţii către cei nevoiaşi. Casa lui Moş Crăciun, dedicată în totalitate celor mici, este un loc magic unde Moş Crăciun şi ajutoarele lui aşteaptă toţi copiii şi scrisorile lor cu dorinţe. Colindele vor scălda toată Piaţa Ovidiu într-o atmosferă de sărbătoare.
 
Cuprinşi de bucuria şi magia sărbătorilor care ne bat la uşă, să nu uităm şi de cei nevoiaşi, de cei singuri şi neajutoraţi, de copiii abandonaţi şi de bătrânii singuri. Să le întindem o mână de ajutor, să le colorăm zilele cu căldură şi daruri, făcute din suflet! Să-l ajutăm pe Moş Crăciun să ajungă la ei cu tolba plină de daruri şi bucurii!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Magia Crăciunului în era social media. Conectați-vă, împărtășiți bucuria și găsiți echilibrul!

24 Dec 2023 920

Editorial Vin sărbătorile! Fericirea și recunoștința că le petrecem cu cei dragi, cel mai frumos cadou

03 Dec 2023 1092

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ poartă haine „de sezon“. Imagini inedite cu „doamna“ din holul central (galerie foto+video)

09 Dec 2021 3430

Sondaj de opinie Credeţi că locuitorii Constanţei cumpără mâncare în exces în această perioadă a anului?

31 Dec 2018 1678

Poza zilei În Constanţa a apărut ... căţelul de zăpadă!

22 Dec 2016 3138

În spiritul tradiţiilor, să petrecem cum se cuvine un Crăciun autentic, propus de restaurantul Delfinul din Constanţa

12 Nov 2016 6931

E vremea colindelor şi acţiunilor de binefacere Spiritul Crăciunului a ajuns în şcolile şi grădiniţele din Constanţa (galerie foto)

17 Dec 2015 5698

Constănţenii aleargă costumaţi în Moş Crăciun

14 Dec 2015 1930

Melodia Zilei Horia Brenciu – Seara ta de Crăciun

10 Dec 2014 3267

După reabilitare, canalul colector a schimbat complet faţa comunei Daruri de sărbători la Nicolae Bălcescu

27 Nov 2014 2291

Preparate culinare by Poliana Cozonac

19 Nov 2014 3070