Editorial Jucăm pentru un suflet chinuit, Liviu Andrei Cocoş!



Rechinii în sprijinul unui băiat de 14 ani din Constanţa, Liviu Andrei Cocoş, diagnosticat, în urmă cu un an, cu leucemie limfoblastică acută.
 
„Jucăm pentru Liviu Andrei!“ este îndemnul sub care se desfăşoară campania umanitară iniţiată de echipa de rugby old-boys Rechinii în sprijinul unui băiat de 14 ani din Constanţa, Liviu Andrei Cocoş, diagnosticat, în urmă cu un an, cu leucemie limfoblastică acută. Toţi cei care au posibilitatea sunt invitaţi să ajute acest suflet chinuit.
 
Rugbyştii constănţeni au dovedit, încă o dată, că inimile le sunt la fel de mari şi de curate precum forţa şi încrâncenarea pe care le dovedesc pe teren. Anul trecut, au dat startul unei alte campanii caritabile, în sprijinul unui coleg de-al lor, Dan „Pitic“ Botezatu, care se confruntă cu probleme de sănătate, iar acum au sărit în ajutorul acestui copil, Liviu Andrei Cocoş. Nu e rugbyst, nu e nici măcar sportiv, însă e om, iar asta e tot ce contează. Un om cu care soarta a fost crudă, băieţelul primind diagnosticul anul trecut, chiar de Sf. Andrei, de ziua numelui său! De atunci, Liviu Andrei şi mama sa, Ionela Ţigănilă, duc o luptă aprigă cu boala şi cu neajunsurile vieţii.
 
Divorţată de 12 ani, mama e singură alături de fiul ei, iar cei doi o duc greu. Nu se mai ajung cu banii. Costurile tratamentului şi cheltuielile zilnice ale casei şi ale vieţii ameninţă să-i doboare. Povestea lor e tulburătoare. Numai mamă să nu fii în această situaţie! De un an, Ionela trece prin clipe cumplite, însă drama ei şi a băieţelului, strigătul lor de durere au avut ecou. Colegii de serviciu ai mamei au fost primii care au încercat, după putinţă, să le aline celor doi suferinţa. Apoi a venit gestul rugbyştilor. Peste două zile, pe 5 decembrie, de la ora 12.30, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, Rechinii Constanţa şi CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naţionale, dispută un meci, cu ocazia căruia se vor strânge fonduri pentru Liviu Andrei.
 
Rugbyştii care se vor duela pe teren, antrenorii şi arbitrii întâlnirii vor dona bani. Lor li s-au alăturat alte echipe sportive, dar şi unele persoane care îşi fac o datorie de suflet, creştinească din a le aduce o rază de soare Ionelei şi lui Liviu Andrei în viaţa lor, care, de un an, e plină de nori negri, aducători de ploaie.
 
Haideţi la stadion, sâmbătă, să sprijinim, fiecare după puteri, acest copil! Există însă şi un cont în care se pot face donaţii, RO81 RZBR 0000 0600 1509 4269, deschis la Raiffeisen Bank - Agenţia Marea Neagră, beneficiar Ionela Ţigănilă. Un om e în suferinţă. E doar un copil, vrea şi el să se bucure de viaţă, să se joace alături de prieteni şi să aibă un trai normal. Îi putem alina suferinţa! Jucăm pentru Liviu Andrei!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A murit la 15 ani! Liviu Andrei Cocoş a fost înmormântat ieri, la Constanţa „Drum lin către îngeri, copil frumos şi bun!“ (galerie foto)

03 Jul 2017 18130

Liviu Andrei Cocoş, băiatul din Constanţa care a murit la numai 15 ani, condus astăzi pe ultimul drum (galerie foto)

02 Jul 2017 11195

Ajutor de la sportivi pentru un copil bolnav de leucemie Ionela Ţigănilă - „A fost groaznic să-mi văd băiatul imobilizat la pat“ (galerie foto)

03 Dec 2015 6316

Campanie umanitară la Constanţa Cadouri de la FC Farul pentru Liviu Andrei Cocoş, băieţelul bolnav de leucemie (galerie foto)

28 Nov 2015 2857

Drama Ionelei Ţigănilă, grefier-arhivar la Judecătoria Constanţa Rugbyştii, campanie umanitară pentru un copil bolnav de leucemie

24 Nov 2015 14734