Editorial

Editorial Mamaia își pune tichie de mărgăritar… sau cu joben pe cap și nădragii rupți în fund!

Ca orice minune, minivacanța de 1 Mai va ține doar trei zile și se va sfârși într-o mare de regrete pentru cei care vor fi nevoiți să se desprindă de atmosfera de distracție și să se întoarcă pe la casele lor.
 
Da, anul acesta va fi fiță la Mamaia! Ne asigură primarul, cei din industria de hospitality, până și ministrul Turismului.
În timp ce unii se vor mulțumi cu mititei, un pește sau o halcă de carne friptă la grătar, iar alții vor savura soarele, plaja, valurile și festivalul de muzică electronică, unora nu le vor fi de ajuns cluburile din nordul stațiunii Mamaia în parcările cărora vor avea ocazia să-și etaleze, din această vară, nu doar bolizii, mușchii și tatuajele, ci și flota de elicoptere sau de avioane ușoare. Sigur, cei mai puțin norocoși vor migăli sub clar de lună la avioane de hârtie sau vor urmări cu jind vreun survol dinainte de aterizare.
 
Dar să nu vă mai fierb: Mamaia va avea primul heliport, pentru descinderea Don Juanilor de bani gata fix la locul distracției. De ce? Pentru că prototipul clientului țintă „este și există“, vorba unui fost coleg „popular“ de pe sticla unei televiziuni unde soarele sărută marea.
 
Dar asta nu este neapărat o știre. Știrea este că Autostrada Soarelui va fi în sfârșit mai liberă și ceva mai sigură, de vreme ce băieții de bani gata vor putea ateriza fix în Mamaia Nord, acolo unde masa și dansul au fost rezervate încă de la începutul anului. Că doar o dată pe an este 1 Mai!
 
Ce va rămâne după marea aventură? Bani pentru hotelieri, particulari și entertaineri, întrucât nordul stațiunii Mamaia a devenit la fel de scump precum Ibiza sau Monte Carlo, niscaiva amintiri plăcute pentru cei veniți să se distreze, sigur, după ce le va trece cea de-a doua mahmureală, câteva inimi frânte, că așa se întâmplă fiecare an, la concurență cu niște „lipeli“ de-o vară, și o stațiune care va arăta ca după apocalipsă, cu gunoaie, PET-uri abandonate, pe jumătate îngropate în nisip, sticle goale de bere, pungi, hârtii și câte și mai câte.
 
Ce dacă noi vom rămâne în urma piloților de fițe și ne vom plânge că la alții nisipul e curat și fin, în timp ce la noi colcăie, Mamaia va fi de 1 Mai „țâță de mâță“! Parol!
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un hotel va fi ridicat în parcarea hotelului Caraiman din Mamaia, la câţiva metri de lac (document)

17 Jan 2019 126

Dragoş Cazacu, de la Tenis Club Bright, campion naţional la tenis. Andra Diana Stanciu (Tenis Club Idu), pe locul trei (galerie foto + documente)

16 Jan 2019 279

Bloc de opt etaje, pe malul lacului Siutghiol. Ce a solicitat investitorul de la Agenția de Mediu (document)

16 Jan 2019 261

Bloc de trei etaje, pe bulevardul Mamaia. Investitor - o firmă înființată de fostul șef al APIA

16 Jan 2019 388

Se poate demara consultarea publică Lascu Bros a primit răspuns de la Comisia tehnică de urbanism

16 Jan 2019 1206

Minihotel de două etaje Naşul lui Gheorghe Hagi, Tănase Naciadis, continuă să construiască în Mamaia

16 Jan 2019 1447

Anunţ important de la RATC Constanţa. Ce linii vor fi deviate

15 Jan 2019 688

Accident mortal în Constanţa. O tânără mămică şi-a pierdut viaţa. Judecata continuă

15 Jan 2019 13808

Tragedie în Mamaia! Un tânăr de 26 de ani, judecat în arest la domiciliu (video)

15 Jan 2019 501

Bloc de şapte etaje şi ponton, în Mamaia Nord. Building Ștefan AOP SRL aşteaptă răspuns de la APM Constanţa

15 Jan 2019 426

Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, zona Universității Ovidius. Șoferița a părăsit locul accidentului

14 Jan 2019 898

Firma fostului şef al Spitalului Judeţean Constanţa, în faliment. Azi, un nou termen

14 Jan 2019 441

O avarie RAJA afectează furnizarea agentului termic către abonaţi

11 Jan 2019 860

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru supraetajarea unui hotel din Mamaia. Detalii

11 Jan 2019 844

Știați că...? Anna Lesko împlinește astăzi 40 de ani

10 Jan 2019 147