Editorial

Editorial Mamaia își pune tichie de mărgăritar… sau cu joben pe cap și nădragii rupți în fund!

Ca orice minune, minivacanța de 1 Mai va ține doar trei zile și se va sfârși într-o mare de regrete pentru cei care vor fi nevoiți să se desprindă de atmosfera de distracție și să se întoarcă pe la casele lor.
 
Da, anul acesta va fi fiță la Mamaia! Ne asigură primarul, cei din industria de hospitality, până și ministrul Turismului.
În timp ce unii se vor mulțumi cu mititei, un pește sau o halcă de carne friptă la grătar, iar alții vor savura soarele, plaja, valurile și festivalul de muzică electronică, unora nu le vor fi de ajuns cluburile din nordul stațiunii Mamaia în parcările cărora vor avea ocazia să-și etaleze, din această vară, nu doar bolizii, mușchii și tatuajele, ci și flota de elicoptere sau de avioane ușoare. Sigur, cei mai puțin norocoși vor migăli sub clar de lună la avioane de hârtie sau vor urmări cu jind vreun survol dinainte de aterizare.
 
Dar să nu vă mai fierb: Mamaia va avea primul heliport, pentru descinderea Don Juanilor de bani gata fix la locul distracției. De ce? Pentru că prototipul clientului țintă „este și există“, vorba unui fost coleg „popular“ de pe sticla unei televiziuni unde soarele sărută marea.
 
Dar asta nu este neapărat o știre. Știrea este că Autostrada Soarelui va fi în sfârșit mai liberă și ceva mai sigură, de vreme ce băieții de bani gata vor putea ateriza fix în Mamaia Nord, acolo unde masa și dansul au fost rezervate încă de la începutul anului. Că doar o dată pe an este 1 Mai!
 
Ce va rămâne după marea aventură? Bani pentru hotelieri, particulari și entertaineri, întrucât nordul stațiunii Mamaia a devenit la fel de scump precum Ibiza sau Monte Carlo, niscaiva amintiri plăcute pentru cei veniți să se distreze, sigur, după ce le va trece cea de-a doua mahmureală, câteva inimi frânte, că așa se întâmplă fiecare an, la concurență cu niște „lipeli“ de-o vară, și o stațiune care va arăta ca după apocalipsă, cu gunoaie, PET-uri abandonate, pe jumătate îngropate în nisip, sticle goale de bere, pungi, hârtii și câte și mai câte.
 
Ce dacă noi vom rămâne în urma piloților de fițe și ne vom plânge că la alții nisipul e curat și fin, în timp ce la noi colcăie, Mamaia va fi de 1 Mai „țâță de mâță“! Parol!
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Copii, loviți pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Mamaia, zona Pavilion Expozițional (galerie foto+video)

21 Mar 2019 1374

Trafic blocat pe strada Ciprian Porumbescu, din municipiul Constanța. De ce a fost luată această decizie

21 Mar 2019 246

„Să atragem copiii spre mişcare şi sport“ Cursa „Campionii Şcolii“, lansată în premieră la „Maratonul Nisipului“, de la Mamaia

21 Mar 2019 332

Societatea Tinmar Energy din Bucureşti va livra energie electrică unei unităţi militare din Constanţa (document)

21 Mar 2019 343

Editorial Cartierul Mamaia stă pe un butoi de pulbere. Investitorii construiesc în neştire şi sufocă staţiunea

21 Mar 2019 1502

Agrement cu iola în stațiunea Mamaia

20 Mar 2019 185

Pe bulevardul Mamaia din Constanța se taie stâlpii de beton care au fost eliberaţi de cabluri (video)

20 Mar 2019 402

Ce spune Victor Bănescu Se pregăteşte startul ediţiei a şaptea a Cupei Mării Negre la ciclism

20 Mar 2019 453

Hotel Parc din stațiunea Mamaia (1978)

19 Mar 2019 159

Club Castel din Stațiunea Mamaia

19 Mar 2019 187

Revista presei locale

19 Mar 2019 441

Tribunalul s-a pronunţat în dosarul privind insolvenţa firmei Telegondola-Mamaia SRL

19 Mar 2019 233

Bunurile societății Mamaia Luxury Construction, scoase la mezat

19 Mar 2019 812

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier în stațiunea Mamaia în zona Idu. Șoferul implicat ar fi cetățean străin (galerie foto+video)

18 Mar 2019 3009

Se modifică imobilul ridicat pe bulevardul Mamaia de Arkas Dacia SRL

18 Mar 2019 532