Editorial Mamaia își pune tichie de mărgăritar… sau cu joben pe cap și nădragii rupți în fund!

Ca orice minune, minivacanța de 1 Mai va ține doar trei zile și se va sfârși într-o mare de regrete pentru cei care vor fi nevoiți să se desprindă de atmosfera de distracție și să se întoarcă pe la casele lor.
 
Da, anul acesta va fi fiță la Mamaia! Ne asigură primarul, cei din industria de hospitality, până și ministrul Turismului.
În timp ce unii se vor mulțumi cu mititei, un pește sau o halcă de carne friptă la grătar, iar alții vor savura soarele, plaja, valurile și festivalul de muzică electronică, unora nu le vor fi de ajuns cluburile din nordul stațiunii Mamaia în parcările cărora vor avea ocazia să-și etaleze, din această vară, nu doar bolizii, mușchii și tatuajele, ci și flota de elicoptere sau de avioane ușoare. Sigur, cei mai puțin norocoși vor migăli sub clar de lună la avioane de hârtie sau vor urmări cu jind vreun survol dinainte de aterizare.
 
Dar să nu vă mai fierb: Mamaia va avea primul heliport, pentru descinderea Don Juanilor de bani gata fix la locul distracției. De ce? Pentru că prototipul clientului țintă „este și există“, vorba unui fost coleg „popular“ de pe sticla unei televiziuni unde soarele sărută marea.
 
Dar asta nu este neapărat o știre. Știrea este că Autostrada Soarelui va fi în sfârșit mai liberă și ceva mai sigură, de vreme ce băieții de bani gata vor putea ateriza fix în Mamaia Nord, acolo unde masa și dansul au fost rezervate încă de la începutul anului. Că doar o dată pe an este 1 Mai!
 
Ce va rămâne după marea aventură? Bani pentru hotelieri, particulari și entertaineri, întrucât nordul stațiunii Mamaia a devenit la fel de scump precum Ibiza sau Monte Carlo, niscaiva amintiri plăcute pentru cei veniți să se distreze, sigur, după ce le va trece cea de-a doua mahmureală, câteva inimi frânte, că așa se întâmplă fiecare an, la concurență cu niște „lipeli“ de-o vară, și o stațiune care va arăta ca după apocalipsă, cu gunoaie, PET-uri abandonate, pe jumătate îngropate în nisip, sticle goale de bere, pungi, hârtii și câte și mai câte.
 
Ce dacă noi vom rămâne în urma piloților de fițe și ne vom plânge că la alții nisipul e curat și fin, în timp ce la noi colcăie, Mamaia va fi de 1 Mai „țâță de mâță“! Parol!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 431

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 455

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 330

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 320

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 522

Ședință Consiliul Local Constanța Terenuri din Constanța și stațiunea Mamaia, unele cu acces la promenadă, scoase la vânzare de administrația Chițac (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 1062

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 612

Razie de amploare a polițiștilor și jandarmilor în județul Constanța! Sute de sancțiuni, aplicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 446

Fotoreportaj Constanța Cum arată plajele din Mamaia și Eforie? Imagini din dronă (FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 586

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 871

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 391

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 619

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 442

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 379

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 888