Editorial Micul truc care te ajută să faci mai mulți bani! Orice om este bogat


 
 
  • Oricine poate face bani, însă nu oricine face bani în timp ce e fericit! Banii fără fericire nu au valoare. Te ajută doar să supraviețuiești. 
Oamenii sunt energie. Tot ceea ce ne înconjoară este energie. Energie și vibrație.
 
Plecând de la acest lucru esențial care ne definește existența trebuie să avem în vedere că energiile, la fel ca orice alt lucru de pe acest Pământ, sunt duale.
 
Pentru a te proteja de lucrurile negrative care pot intra în viața ta, trebuie să îți menți vibrația (energia) înaltă. Și aici nu ne referim doar la cât la sută baterie mai ai, deși putem contoriza într-un fel, și așa.
 
Pentru a-ți menține energia cât mai ridicată trebuie să lucrezi cu tine și nu împotriva celorlalți. Meditație, terapie, respirație, recunoștință, oferirea ajutorului atunci când ți se cere și poți să o faci din suflet, bucuria care vine din lucrurile mici, o melodie care îți dă o stare bună, o alimentație sănătoasă, o oră de sport, sau exerciții în aer liber sunt doar câteva idei prin care îți poți îmbunătăți viața considerabil dacă practici zilnic câteva ceva din cele menționate mai sus.
 
După ce ai început să lucrezi cu tine și vezi îmbunătățiri la starea ta de spirit, treci la nivelul 2, unde înveți să te cunoști și să te descoperi.
 
Devenind zilnic recunoscător pentru câte un lucru mărunt, dar important, (cum ar fi faptul că doar exiști sau pentru că ești o persoană care nu are invalidități, și chiar dacă îți lipsește o parte a corpului te bucuri de un dar divin, important este să conștientizezi că indiferent cât de rău arată situația, mereu putem găsi lucruri pentru care să-i mulțumim forței divine că le permite să fie în viața noastră) …vei începe să observi ce lucruri dorești să-și facă apariția în planul material.
 
În primul rând află ce îți dorești pentru tine. De exemplu: vrei o casă pe malul mării sau un apartament în centru, vrei să ai o stare de liniște sau să fii agitat? Vrei mai mulți bani (în general) sau vrei mai mulți bani pe care să-i faci din pasiunea ta?
 

Eu îmi fac o listă o dată la șase luni în care îmi notez lucrurile pe care vreau să le primesc în viața mea: SENTIMENTE ȘI LUCRURI MATERIALE.

Începe prin a scrie pentru ce ești recunoscător iar apoi pe două coloane scrii:


Intenționez să... (ceva la nivel de simțire – de exemplu: mă simt inspirat și curajos în fiecare zi )
Intenționez să... mă simt liniștit, fără să iau lucrurile personal etc...
 
Iar pe coloana a doua:
Intenționez să...(ceva la nivel material – de exemplu: îmi achiziționez o mașină – iar aici dăm toate detaliile despre mașina pe care o vrem, brand, an, preț, etc…)
Intenționez să... călătoresc la Viena în perioada... – și scriem locul pe care vrem să-l vizităm și când să facem asta.. etc.
 
După aceste liste, toată energia ta trebuie să se concentreze pe recunoștința lucrurilor pe care le trăiești clipă de clipă și, deși e dificil, să rămâi detașat de lucrurile pe care vrei să le manifești în viața ta.
 
Oricine poate face bani, însă nu oricine face bani în timp ce e fericit! Banii fără fericire nu au valoare. Te ajută doar să supraviețuiești. Tu de ce vrei bani? Descoperă ce vrei să faci cu banii pe care i-ai câștiga, iar apoi începe să materializezi lucrurile pe care vrei să le achiziționezi ca și cum banii aceia ar fi deja în contul tău bancar.
 
Un mic truc care te ajută să atragi mai ușor bani în viața ta este să descoperi care sunt convingerile tale negative referitoare la bani și să le dizolvi. Cum? Faci o listă în care vei scrie tot ceea ce crezi tu despre bani precum:

Convingeri negative: Banii se fac greu, banii se fac doar daca ai bani, doar oamenii bogati au bani, banul la ban trage, banii schimbă omul, banii sunt răi, nu merit banii pe care îi primesc.

Convingeri pozitive: banii se fac ușor, banii vin în viața mea cu ușurință, am o sursă nelimitată de bani, banii te ajută să fii cine ești cu adevărat, banii sunt bun, merit toți banii care vin în viața mea.

O listă lungă de astfel de convingeri o vei descoperi în timp ce vei scrie tot ce îți vine în minte atunci când te gândești la bani.

După ce ai realizat această listă încercuiește convingerile tale pozitive. De obicei, avem mai multe convingeri negative decât pozitive, iar acestea le vom rescrie pe o foie curată pe care o vom arde. Acele convingeri vor dispărea, în schimb vei scrie noile convingeri pozitive despre bani. Spelialiștii în acest domeniu al manifestării dorințelor spun că trebuie să citești noile convingeri pentru minim 21 de zile până la 66 de zile, timp în care vei crea o nouă sinapsă considerând noile convingeri pozitive ca fiind adevărul tău suprem.

Atenție! Ce este adevăr pentru mine, nu este adevăr și pentru tine. Perspectiva din care privim lucrurile ne ajută să fim diferiți și să creăm lucruri diferite.
 
P.S.

Nu uita că viața e simplă, noi o complicăm. Totul se rezumă la perspectiva din care privești lucrurile. Dacă tu te focusezi pe câți bani trebuie să plătești în loc să își concentrezi energia pe cât de recunoscător ești că ai bani și lucruri pe care să le plătești, viața ta va fi plină de datorii.
 
De exemplu, când te gândești că șeful îți va da mai multe sarcini pentru că asta face de obicei, fără să te întrebe dacă poți, ai timp sau te descurci, atunci șeful îți va da din ce în ce mai multe sarcini.
 
Dacă îți e frică să nu intri în contact cu un virus sau cu o boală, cel mai probabil până la urmă vei ajunge să contactezi virusul respectiv pentru că sentimentul de frică a potențat energia ta joasă astfel încât tot ce e rău se prinde de tine.
 
Mai multe lucruri interesante despre meditație și cum ne ajută ea, despre cum putem manifesta orice ne dorim, dar și despre ce înseamnă spiritualitate, poți afla din interviul realizat alături de Mihai Checheriță care ne explică cum funcționăm atunci când ajungem la un alt nivel de conștiință.
 

 
 


Citește și:
 
Tu trăiești sau supraviețuiești? E alegerea ta!


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Ziua și accidentele. Oare cine le dă permisul?

30 Dec 2021 4521

Editorial Gând de Ziua Dobrogei de la o olteancă...

23 Nov 2021 3621

Editorial Tu trăiești sau supraviețuiești? E alegerea ta!

02 Oct 2021 3832

Editorial „Influencereala“ și vulnerabilitatea. Secretul din spatele postărilor cu mii de like-uri

06 Sep 2021 3778

Editorial. Uite vine valul IV. Nu-mi pasă. Sunt la festival Cum a scăzut numărul cazurilor de COVID, s-a dat drumul la festivalurile de muzică

12 Aug 2021 3634

Cumpăr sau închiriez? Prețul chiriilor din Constanța a explodat. Proprietarii nu mai vor să închirieze pe termen lung, inclusiv vara

19 Jul 2021 10059