Editorial Nici nu știm cât de fragili suntem!




În urmă cu doar trei zile, un cumplit accident s-a produs în apropiere de Ovidiu.
 
O mamă de 35 de ani și-a pierdut viața, la fel și fiul său, în vârstă de 11 ani. Cel de-al doilea băiat, de 14 ani, a scăpat cu viață, dar a fost și el rănit.
 
Ieri dimineață, un alt tânăr, de 23 de ani, a murit și el într-un accident rutier, produs la sensul giratoriu de la Agigea, la intersecția cu A4.
 
Acestea nu sunt singurele evenimente rutiere nefericite produse în ultimele zile, dar sunt suficiente pentru a ne da seama, încă o dată, cât de fragili suntem în realitate.
 
Ne pierdem timpul și viața încercând să adunăm averi, suferim pentru fiecare cetățean care are mai mult decât noi, vrem ultimul model de telefon, cei mai „șmecheri“ adidași, cei mai faini bolizi, cele mai frumoase destinații pentru concedii și, în toată această vijelie de a aduna tot ce ne dorim, uităm, de fapt, cât suntem de fragili.
 
Uităm că, într-o fracțiune de secundă, ne putem pierde viața și atunci nu vor mai conta nici cu ce suntem încălțați, nici ce mașină am condus, nici spre ce țară sau destinație exotică plecam.
 
Va conta cine am fost, cum ne-am purtat cu cei din jurul nostru, dacă va veni sau nu cineva să își ia rămas bun de la cei care am fost.

 
Uneori, mi-e ciudă că uităm să ne bucurăm de ce avem, că uităm să fim fericiți prin noi înșine și prin toți cei dragi pe care îi avem alături. Mi-e ciudă că ne pierdem timpul fiind invidioși, frustrați și de neconsolat, fără să avem deloc milă de noi, cei adevărați, „adevărații“ eu care vor doar să se odihnească din goana nebună după bani și să se bucure în liniște și tihnă de tot ce au strâns până atunci.
 

Uităm cât suntem de fragili și nu avem milă față de noi înșine, să ne permitem să ne odihnim.
 
Gonim, gonim la nesfârșit să fim primii din clasă, primii la semafor, primii în club, primii pe plajă, primii în concediu. Când, de fapt, poate că ar fi de ajuns doar SĂ FIM, pentru a putea trăi cu adevărat.
 
Citește și:
UPDATE
Accident rutier mortal la ieșire de pe A4 în sensul giratoriu de la Agigea. Un tir a sărit peste balustradă (galerie foto+video)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 750

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 652

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 624

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 586

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 559

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 891

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 954

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 785

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 964

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la Sibioara

20 Apr 2024 974

UPDATE Accident rutier la Sibioara, județul Constanța. Una din victime a fost preluată de elicopterul SMURD (Galerie FOTO)

20 Apr 2024 2977

Știri Constanța Un șofer băut a provocat un accident rutier pe bulevardul Lăpușneanu. Trei mașini au fost avariate

20 Apr 2024 855

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 701

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 707

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 582