Editorial Palma cea de toate zilele

  • Violența nu este soluția!
 
Gala premiilor Oscar din acest an a fost umbrită de un eveniment mai puțin plăcut – faimoasa palmă pe care i-a dat-o Will Smith lui Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă cu privire la afecțiunea medicală pe care o are soția actorului. Enervat de glumă, actorul Will Smith a mers pe scenă unde l-a pocnit pe comediant și apoi a țipat la acesta să nu îi mai pomenească numele soției.
 
Imediat după incident, Will Smith a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor, pentru pelicula „King Richard”. Totuși, discuțiile despre scandalul violent au continuat zilnci din acel moment, iar marți, Will Smith a publicat scuzele la adresa lui Chris Rock pe paginile de socializare. Accentul pe care l-a pus a fost că nu violența este soluția într-o lume în care trebuie răspândită iubirea.
 
Au fost voci care îi scuzau gestul actorului prin faptul că îi apăra demnitatea soției.
 
Vreau să spun un lucru ferm – violența nu are scuze. Fie că o folosim pentru a ne apăra oamenii dragi sau din orice alt motiv, violența trebuie evitată cu orice preț. Will Smith a ales să se lase pradă sentimentelor și a acționat impulsiv. Ce este drept, și-a cerut scuze la scurt timp, însă acest lucru nu este pardonabil.
 
Într-o lume în care suntem expuși la violență extremă, referindu-mă la războiul din Ucraina, orice act de violență se adună în cutia de lucruri negative care se petrec în jurul nostru.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Academia Americană de Film pregătește măsuri împotriva lui Will Smith, de la suspendarea imediată sau temporară din Academie şi până la retragerea premiului Oscar câştigat

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor. "Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi"

02 Apr 2022 1691

Cum s-a transformat palma dată de Will Smith la Gala Premiilor Oscar într-o afacere profitabilă Tricouri, tatuaje şi un joc video

01 Apr 2022 1244

Academia Americană de Film pregătește măsuri împotriva lui Will Smith, de la suspendarea imediată sau temporară din Academie şi până la retragerea premiului Oscar câştigat

29 Mar 2022 1289

Reacţii după palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock. "Pur şi simplu şi-a dat frâu liber furiei şi violenţei" (VIDEO)

28 Mar 2022 1447

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după conflictul de la premiile Oscar

28 Mar 2022 1474

Gala Premiilor Oscar 2022 Chris Rock pălmuit pe scenă de actorul Will Smith după o glumă la adresa soției acestuia (VIDEO)

28 Mar 2022 1686

Un fost jucător de fotbal american, a murit împușcat în această seară!

10 Apr 2016 1976

Ştiaţi că... Will Smith, câştigător al Premiului Grammy...

25 Sep 2014 2110