Editorial Primul Crăciun în vremea pandemiei


 
Fiecare dintre noi a fost pus în fața unei situații nemaiîntâlnite: am învățat să ne adaptăm, sa acceptăm realitatea și să vedem viața cu alți ochi.
 
Pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile românilor. Dacă anul trecut Crăciunul însemna întâlniri cu familia sau cu prietenii , anul acesta Crăciunul va fi cu distanțare și cu multă grijă față de cei din jurul nostru. Însă, acest lucru nu trebuie sa ne opreasca din a le zice persoanelor dragi cât de mult le iubim.
 
Cine spune ca trebuie să-ți părăsești casa pentru a avea o zi confortabilă plină de activități creative?
 
Versurile ”Nicăieri nu-i ca acasă” au o semnificație specială.
Având în vedere pandemia de Coronavirus , multe familii au decis sa celebreze individual.
 
Unele persoane vor celebra în singurătate. Dacă acesta este cazul tău, nu te speria!. Sunt foarte multe idei pentru a celebra Crăciunul în carantină.
În această era și la fel ca și toate celelalte lucruri care se întâmplă în pandemie, trebuie sa ne adaptăm cerințelor și restricțiilor curente, pentru a ne păstra sănătoși în această sărbătoare.
În perioada asta decorează=ți casa, fă o faptă bună, programează-ți o vizită virtuală cu Moș Crăciun, cântă colinde acasă, fă un maraton al filmelor de Crăciun, împodobește-ti bradul și visează.
 
Sună persoanele dragi. Cu siguranță oamenii dragi ție se vor bucura de apelul tău, mai ales cei plecați în străinătate care nu au reușit să ajungă acasă din cauza acestui virus.

 
Celebrează Crăciunul în jurul lumii dar de acasă. Trimite gânduri bune către lume.
 
De Crăciun fii mai bun! Multă sănătate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.