Editorial Să fie campanie electorală în fiecare an!


Nici n-a început bine campania electorală  de anul acesta şi deja simt că îmi va plăcea teribil. Pentru a parafraza  o „glumiţă“ de pe Facebook, îmi place nespus să îi văd pe oamenii aceştia, pe candidaţi, cum se luptă între ei să ne fie nouă bine.
Abia suntem la început de campanie dar simt deja, cum, în urma campaniei, urbea va răsări din propria-i cenuşă, întocmai ca Pasărea Phoenix şi va întrece în economie şi frumuseți toate oraşele ţării.
Dar, ce prostii spun! Nu „urbea“, căci nu doar a noastră urbe va renaşte, ci România pe de-a-ntregul, ajungând astfel să surclaseze economic, cultural, social toate ţările supradezvoltare şi supratehnologizate de pe mapamond!
Scriu bazaconii?
Poate, dar cu siguranţă că, în mare, cam aşa cred candidații despre noi, prostimea, că gândim.
Pentru a reveni însă de unde am plecat, tare mult aş vrea să fie campanie electorală în fiecare an. Să văd parcuri răsărind din neant, asfaltări, inaugurări de proiecte sociale şi culturale şi câte şi mai câte.
Să văd grija politicianului față de omul de rând 12 luni pe an, nu doar o lună în patru ani!
Să văd proiecte tărăgănate în alți ani că încep și sunt terminate în timp record pe perioada campaniei electorale.
Să văd comune asfaltate, școli renovate, elevi dotați cu tablete (căci, acum, așa cere epidemia) și cu toate cele trebuincioase noului an școlar.
Să văd pensii, alocațiile copiilor, dar și salariile mărite. Să văd cum sunt alocate fonduri unor sectoare neglijate grav în anii în care nu sunt alegeri.
Fie și numai pentru sentimentul că politicienii își aduc aminte că mai există alți oameni în țara asta în afară de ei, și tot mi-ar plăcea să fie campanie electorală în fiecare an!

Citește și:

#alegerilocale2020: A crescut numărul votanților înscriși în Registrul electoral. Câte persoane au fost radiate din registru și de ce. Precizările Autorității Electorale Permanente

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1074

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 432

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 658

Marţi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

15 Apr 2024 656

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 486

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 380

Alegeri electorale 2024 - Tribunalul Constanta UPDATE. Azi are loc ședința de desemnare, prin tragere la sorti, a președinților Birourilor Electorale de Circumscripție și locțiitorilor acestora

15 Apr 2024 1709

Otrăvurile din sondaje Cu cine vor vota constănțenii la alegerile locale?

14 Apr 2024 1366

15 partide și 7 candidați independenți au depus candidaturi pentru alegerile europarlamentare

13 Apr 2024 566

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 665

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 777

ANI Măsuri de prevenție și conștientizare în contextul alegerilor din luna iunie 2024

11 Apr 2024 442

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

10 Apr 2024 764

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 592

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 618