Editorial Simona Halep. Tenisul e viaţa ei. Nu avea cum să renunţe acum


 
  • Simona a obţinut tot ce se putea obţine în sportul alb. A fost numărul 1 mondial, a câştigat turnee de Grand Slam, a făcut meciuri memorabile şi a dobândit o popularitate nemaiîntâlnită.
 
2021, un an plin pentru Simona Halep. Şi cu bune, şi cu rele. Pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga omenire, deci şi lumea sportului, din care face parte şi campioana din Constanţa, i s-au adăugat cea mai importantă accidentare din cariera de până acum a Simonei, însă în acest tablou gri şi-au făcut loc şi mai multe tuşe vii, pline de culoare - victorii importante în turnee şi, peste toate, căsătoria jucătoarei de tenis cu Toni Iuruc.   
 
Accidentarea serioasă din turneul de la Roma, din luna mai, a dat-o mult înapoi pe plan sportiv pe campioană. Nu a mai putut lua parte la mai multe turnee, printre care şi Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar perioada de absenţă de pe teren şi-a pus amprenta apoi pe evoluţii şi rezultate. Firesc, a venit şi căderea în clasamentul WTA, fostul lider mondial abordând turneul de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, de pe locul 18 în lume. Multă lume s-a întrebat ce va face Simona în acest punct al carierei sale, la 30 de ani, împlinită sportiv şi pe plan personal şi chinuită în lunile trecute de mai multe probleme medicale. Cu atât mai mult cu cât a intervenit şi despărţirea de antrenorul Darren Cahill, alături de care Simona a cunoscut mari succese pe terenul de tenis.
 
Au fost şi voci care au prevestit finalul activităţii competiţionale a constănţencei, toate aceste semne fiind asociate cu o schimbare de plan a Simonei în carieră, cu atât mai mult cu cât câştigătoarea de la Wimbledon şi Roland Garros a afirmat în repetate rânduri că îşi doreşte nespus să devină şi mămică. Ce a urmat însă? Campioana a fost fără echivoc: va mai juca câţiva ani, aceasta şi în funcţie de starea fizică, nu se gândeşte să pună stop acum carierei. Sigur, ultima parte a aventurii sale în tenis va fi una puţin diferită, mai relaxază şi fără presiunea rezultatelor şi a obligativităţii câştigări titlurilor. Doar să joace şi să se bucure de tenis. 
 
Simona a obţinut tot ce se putea obţine în sportul la fileu. A fost numărul 1 mondial, a câştigat turnee de Grand Slam, a făcut meciuri memorabile şi a dobândit o popularitate nemaiîntâlnită. De acum încolo, câţi ani va mai juca, pentru ea totul va fi ca un bonus. Fiecare meci pe care îl va disputa va fi un dar pe care îl va primi de la tenis. Sportul şi tenisul sunt viaţa ei şi nu avea cum să pună capăt acum carierei de jucătoare.      
           
Citeşte şi:
 
Simona Halep
„Nu ştiu de ce mulţi vorbesc de finalul carierei mele. Acesta nu e aproape“

 
„Casă de piatră, campioana inimilor noastre!“

Imaginile fericirii! Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis, într-un decor de basm (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep a revenit în țară de la Miami „Sunt bucuroasă că, din această carieră, am câștigat un om foarte valoros“

25 Mar 2024 1445

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 671

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 3893

Simona Halep „Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare“

21 Mar 2024 630

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat! „Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

20 Mar 2024 876

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

20 Mar 2024 1319

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 647

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 634

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 910

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 849

Simona Halep - „Proba mea de sânge a stat peste două ore la o temperatură greșită!“. Ce spune Laboratorul de control doping

08 Mar 2024 631

Simona Halep va reveni în circuitul WTA! Anunțul sportivei de la malul mării

07 Mar 2024 644

Simona Halep a revenit în țară „Mă bucur că s-a judecat corect și că pot juca tenis din nou“

07 Mar 2024 688

Editorial. Simona Halep se poate întoarce pe teren „Binele și adevărul înving mereu” - sintagma de basm transpusă în realitate

06 Mar 2024 699

Simona Halep, victorie uriașă la TAS Gheorghe Hagi - „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul“ (VIDEO)

06 Mar 2024 757