Editorial Ziua 13 de autoizolare. Mai este nevoie să vă zic #stațiacasă?


Pentru mine astăzi se împlinesc 13 zile de stat în autoizolare. Nu îmi este atât de greu (deocamdată), pentru că sunt obișnuită ca mai multe ore din zi să le petrec muncind în fața calculatorului. Însă realitatea mă lovește atunci când mă gândesc „ce aș face o plimbare” sau „cred că mă duc până la market să-mi iau de ronțăit”.
 
Nu vreau să mai subliniez și eu cât de important este să stați în casă în această perioadă de grea încercare. Este vital. Autoritățile spun asta. Prezentatorii TV spun asta. Vedetele spun asta și cam toți care au acces la internet.
 
Știu că este teribil de plictisitor mai ales pentru o persoană activă. Probabil că în aceste câteva zile ați văzut o grămadă de filme, ați gătit mai mult ca de obicei, ați făcut curat în toate colțurile casei, ați găsit lucruri pe care le credeați pierdute, ați făcut chiar și sport. Trebuie să ne găsim în continuare activități și să ne ținem mintea ocupată cu alte lucruri.
 
Să ne gândim că totul va fi bine. Să transmitem energie bună către univers. Întotdeauna după vremuri grele au venit și vremuri bune.
 
Să transmitem în această perioadă gânduri bune către medici, polițiști, pompieri, militari și toți cei care sunt nevoiți să muncească pentru binele comunității.
 
#stămacasă
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.