La Constanţa, referendumul e cel mai sexy

Ionut-Zagoneanu.jpgAm avut şi referendum! Unii au votat pentru ca Traian Băsescu să rămână pe funcţia de preşedinte al României, alţii au ales ca acesta să părăsească scena politică. Edilul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, s-a mai „învârtit" ieri cu o ieşire la tv.

Înconjurat de mai multe fete pregătite pentru plajă, edilul a defilat puţin prin Mamaia, după care şi-a dus trupa la vot. „Datoria mea, vara, este să am grijă de turişti şi de turiste, fie că vorbim de distracţie, fie că vorbim de vot, acum. Ca atare, sunt la datorie. Am grijă de turiste să meargă să voteze, după care, mai pe seară, o să mă duc şi eu să votez, pentru că de data asta, pentru mine, votul este o plăcere, iar plăcerile vin după datorie", a declarat edilul din Constanţa citat de postul televiziune România TV. După această apariţie a edilului constănţean, sincer, mă aşteptam ca un primar PDL să vină cu o idee mai strălucită, care să-i ia faţa lui Mazăre. Dar nu a fost aşa! Cred că acest referendum a deschis noi căi pentru alte alegeri nonconformiste. Astfel, dacă ieri s-a putut vota în costume de baie, nu văd de ce la următoarele alegeri românii n-ar putea să se prezinte goi puşcă. Bine, ar fi ciudat să apară un alegător fără haine pe el la o secţie de votare unde se prezintă doar VIP-uri. Oricum, ieri, cine a vrut să voteze s-a putut prezenta la urnă cum a dorit. Îmbrăcat, dezbrăcat, în chiloţi, în sutien. Totul de dragul votului. Şi până la urmă, ce rost au aceste interdicţii vestimentare? Deranjează pe cineva din comisiile de votare că vine alegătorul în chiloţi? Se vrea decenţă? În costum de baie nu eşti decent? Poate că, de ieri, vechiul sistem al alegerilor, când oamenii puneau pe ei ce au mai bun prin casă, vestimentar vorbind, a luat sfârşit. Poate că de ieri s-a descoperit o altă parte a alegerilor, unde tinerii pot veni să-şi exprime votul îmbrăcaţi după bunul plac. Apropo, cine nu a fost ieri la vot a procedat corect ? Eu am fost şi am votat. Poate degeaba, poate cu folos.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 20

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 103

Praful saharian este vizibil deasupra mării, la Constanța (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 237

LIVE Încep conferințele Dilema la Constanța. Ce subiecte sunt prezentate în prima zi (Galerie FOTO)

28 Mar 2024 151

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 172

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 208

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 287

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

28 Mar 2024 183

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 191

Exclusiv Noi procurori pentru Constanța și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

28 Mar 2024 484

Licitații Constanța Conectivitate trimodală în Portul Constanța. Cine elaborează studiul de fezabilitate (DOCUMENT)

28 Mar 2024 198

Cumpărări directe Constanța Eco Fire Sistems SRL, contract cu DSP Constanța pentru eliminarea deșeurilor spitalicești (DOCUMENT)

28 Mar 2024 187

APM Constanța Familia Muntmark, undă verde de la Mediu pentru Parc Siliștea 3

28 Mar 2024 214

Primarul Constanței pierde definitiv procesul pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități (MINUTA)

28 Mar 2024 297

LIVE Conferință de presă a CLM. Chițac vrea să construiască un sediu nou pentru Primărie, dacă va câștiga un nou mandat (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 290