Editorial Mazăre, te rog, NU!

Mă tot întreb, dacă Radu Mazăre renunţă la Primăria Constanţa, cine, oare, va mai organiza un carnaval în staţiunea Mamaia? De ce să fim privaţi de evenimentul ăla oribil, cu multe, prea multe accente de penibil şi kitsch? De ce să nu mai vedem şerpi, pui de leu şi crocodili aduşi pe scenă, de la circ? De ce să nu mai vedem dănţuind pe scenă un actor din filme XXX, pe post de clovn al primarului? Nu e corect! Banul public trebuie pompat în carnavalul din Mamaia! Altminteri, unde vor fi direcţionaţi, spre exemplu, cei 50.000 de euro, bani publici, care anul trecut au fost folosiţi pentru butaforia celor trei care alegorice angrenate în carnaval?! Doar n-o să meargă spre rezolvarea problemelor importante! Să fim serioşi! Mazăre trebuie să defileze pe carul alegoric, pentru a-i face fericiţi pe turiştii care sparg seminţe şi aruncă pe jos cojile, într-o nesimţire profund candidă!

Cine, oare, va mai ţine amărâţii de orice vârstă, tutuindu-i şi pe tineri, şi pe bătrâni şi, la o adică, chiar repezindu-i (normal!), şi pe ger năprasnic, dar şi în zilele caniculare, pe treptele Primăriei Constanţa, pentru a-şi spune doleanţele, pe motiv că în Casa Albă nu există o sală de audienţe? Oare oamenii ăştia riscă să fie trataţi mai bine în cazul în care Mazăre pleacă din Primăria Constanţa? Se va găsi, oare, cineva care să-i invite în sediul în care muncesc reprezentanţii administraţiei publice locale? Putem înlocui „muncesc“ şi cu alte cuvinte.

Cine va mai defila cu tinere de „opşpe“ ani, îmbrăcate, sărăcuţele, în ţinută inspirată de Che Guevara, liderul nepereche al regimului comunist cubanez, la evenimentele locale şi centrale ale PSD-ului? Şi cine va mai merge cu fătuci îmbrăcate în costume de baie în secţiile de vot?
Dar Parcul Tăbăcărie?! Dă, Doamne, betoane! Multe, multe betoane. Să ne asfixiem, să uităm ce-nseamnă spaţiul verde! Betoane roz, vernil, mov. Betoane în toate culorile lumii. Există, oare, vreun candidat la Primăria Constanţa căruia să-i placă iarba, spaţiul verde, mai mult decât actualului primar? Puţin probabil.
Mazăre nu trebuie să plece. Trebuie să-şi ducă la capăt actualul mandat. Să dea pachete electoratului fidel, să pupe băbuţele, să promită marea, şi sarea, şi CET-ul cu gigacaloria ieftină. De fapt, nu ieftină, ci la un preţ decent.

Nu, Mazăre, te rog, nu pleca! Fiindcă, dacă pleci tu, aşa-numita opoziţie din Constanţa nu va mai avea pe cine să slujească. Nicio pasăre din opoziţie nu va mai şti pe limba cui să cânte şi nici cum să se prefacă indignată atunci când tu şi numai tu vei face nu altfel decât pe placul ei.
P.S.: Da, ştiu, eu sunt doar o ziaristă invidioasă. Nu vă invidiez însă pe aceia dintre voi care, votându-l cu şapte mâini pe Radu Mazăre, v-aţi uitat la fiicele, nepoatele, surorile voastre defilând în pseudo-uniformă kaki lângă primar. Ştiţi că şi Gaddafi avea o „armată de virgine“, da?!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța nu trebuie să achite taxa de timbru în procesul pe terenul vilei în care a stat Mazăre, a decis Tribunalul

19 Dec 2023 984

Fotoreportaj Cum arată Pasarela maritimă din Mamaia la debutul sezonului estival (FOTO+VIDEO)

06 Jun 2023 4455

În 2023, destinația de vacanță Mamaia este promovată pe pagina web al Primăriei Constanța cu clipuri și premii obținute în mandatele lui Mazăre! (VIDEO)

13 Mar 2023 3061

Municipiul Constanța prin Primar, la judecată cu Mazăre și Nicușor. „Care este fapta ilicită atribuită fiecărui pârât“ – întreabă instanța

22 Feb 2023 1639

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de Primăria Constanța. Când începe procesul

08 Nov 2022 5255

Au declarat recurs. Magistrații de la Tribunal au dictat evacuarea Asociaţiei „Fair Play“, fondată de Radu Mazăre!

26 Sep 2022 1194

O companie din Constanța va extrage pilonii „pasarelei lui Mazăre", din dreptul Hotelului Victoria din stațiunea Mamaia (DOCUMENTE)

15 Sep 2022 11325

Legături cu Radu Mazăre Ce investitor va ridica mai multe blocuri de 12 etaje în zona cluburilor din Mamaia, municipiul Constanța

30 Aug 2022 7795

Primăria Constanța, atac direct, în instanță, la Mazăre și Nicușor! Ce sumă cere municipalitatea

16 Jul 2022 3245

Asociaţia „Fair Play“, fondată de Mazăre, la judecată cu administrația Chițac

16 Mar 2022 1999

În urmă cu scurt timp! Dosarul Retrocedărilor. Ce a decis Tribunalul Constanța în procesul pentru recuperarea prejudiciilor! Se cereau peste 4,4 milioane de dolari!

26 Jan 2022 2111

Retrospectiva perchezițiilor DNA la Primăria Constanța. Prima, în 2005. Ultima, zilele trecute (GALERIE FOTO)

29 Dec 2021 2518

George Secărea, asociat cu Radu Mazăre, a primit două autorizații de construire de la Primăria Constanța

12 Nov 2021 2364

Trei hectare de teren din zona Popas Mamaia, revendicate în instanță! Un proces cu „jucători“ celebri

26 Jul 2021 3931

Stăpânii terenurilor Oamenii din spatele ruinelor din vechiul Tomis (documente)

15 Jul 2021 5108