Din categoria PSD O ţară cu un vicepremier CONDAMNAT

Stau şi mă minunez... stau în faţa calculatorului şi a site-urilor de ştiri şi văd că toţi pesediştii deplâng situaţia lui Liviu Dragnea. Mă cutremur, în acelaşi timp, la gândul că nici nepoţii nepoţilor mei, dacă vor trăi în România, nu vor înţelege ce înseamnă CORUPŢIA dusă la rang de rege într-un stat.
 
Preşedinte executiv al PSD şi vicepremier, plus ministru al Dezvoltării (şi cine ştie ce alte ranguri o mai fi având, că numai în statul guvernat de PSD poţi să îţi pierzi şirul de funcţii...), Liviu Dragnea este condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru tentativă de fraudă la un referendum... Social-democraţii sar de fund în sus, de parcă ar fi fost arşi cu fierul încins şi îi iau apărarea (dumne)zeului.
 
Nu aş putea crede că procurorii DNA îşi bat joc de banul public şi îl cercetează aşa, nitam-nisam, pe Liviu Dragnea. Şi nici nu o să cred în ruptul capului că ar face-o la comandă politică, atâta timp cât conducerea DNA se confruntă cu contestaţii venite chiar din fruntea altor lideri politici de la Bucureşti.
 
Cred însă că un om ca Liviu Dragnea nu are ce căuta în fruntea unui partid. După chipul şi asemănarea sa, Nicuşor Constantinescu a condus Constanţa şi PSD Constanţa ani de zile. La „butoane“, acompaniat de Radu Mazăre. Nu trebuie să justific acum cele scrise, există sute de articole în ziare pe această temă, mai grav este faptul că omul simplu, de la ţară, nu va înţelege NICIODATĂ de ce lucrurile nu se mişcă în ţara asta... Nu va pricepe nici morţiş că lui nu îi va merge bine deoarece a votat un anume candidat care i-a aruncat un pumn de pietriş pe uliţă şi două găleţi de asfalt încins în faţa porţii...
 
Nu se va gândi niciodată că tot răul a plecat de pe vremea unui guvern care se lăuda cu creştere economică, însă aceasta era făcută doar pe hârtie, din contracte oneroase cu statul: bugetul pierdea, iar corupţii îşi umflau buzunarele. Este vorba despre guvernul Năstase, condus de un fost premier CONDAMNAT pentru corupţie, care are tupeul să scrie pe blogul personal despre activitatea politică a României. Păi, în ce ţară trăim? Dacă Adrian Năstase este încă ascultat, atunci cum să nu auzi linguşirile suave ale lui Liviu Dragnea?
 
Cătuşele DNA nu zăngănesc aiurea. Când eşti cercetat penal în nu ştiu câte dosare, procurorii te suspectează de comiterea anumitor infracţiuni. Prezumţia de nevinovăţie prevalează, dar îmi vine greu să cred că nici usturoi n-ai mâncat, nici gura nu-ţi miroase... tu eşti curat ca lacrima, dar procurorii au ceva cu tine. Şi, până la urmă, mandatul de arestare îl „acordă“ judecătorul ...
 
Ceva e putred... nu în Danemarca, ci mai aproape, în România... iar izul „bate“ până la Constanţa...
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stroe Felix „Pentru 2024, vreau ca un primar al PSD Constanța sa fie candidatul partidului pentru Consiliul Județean”! (GALERIE GOTO+VIDEO)

22 Dec 2023 1666

Falimentul fermei de porci Salcia SA, care a aparţinut fiului lui Liviu Dragnea, amânat pentru la anul

06 Oct 2023 1341

UPDATE! Liviu Dragnea ar fi avut probleme de sănătate (VIDEO)

25 Sep 2023 1164

Falimentul Fermei Salcia SA amânat pentru luna octombrie

09 Jul 2023 1381

Ferma de porci Salcia SA, care a aparţinut fiului lui Liviu Dragnea, a intrat în faliment!

07 Feb 2023 3464

Moștenirea de milioane de euro de la Constanța a Institutului Pasteur, deținută de un SRL administrat de nașul lui Dragnea Jr., scoasă la licitație de lichidatorul judiciar

25 Jan 2023 3686

Veste bună pentru Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD!

04 Dec 2022 2953

Noul dosar al lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a ajuns la instanță!

24 Oct 2022 1377

Liviu Dragnea, trimis în judecată de DNA

17 Oct 2022 1294

Tribunalul București a stabilit când se va pronunța în dosarul lui Liviu Dragnea

13 Oct 2022 1410

Tribunalul București, în pronunțare în dosarul lui Liviu Dragnea!

29 Sep 2022 1602

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, așteptat în instanță! (RECHIZITORIU)

13 Sep 2022 1540

Insolvența fermei de porci controlată de Dragnea, amânată pentru la anul!

09 Sep 2022 1461

Liviu Dragnea, așteptat azi la Tribunalul București (DOCUMENT)

30 Jun 2022 2014

Liviu Dragnea invitat la ședința BPN a PNȚCD

15 May 2022 2596