Poveste ca-n filme! Un bărbat din Constanţa a luat 12 ani de închisoare pentru că l-a ucis pe amantul soţiei sale

Tribunalul Constanţa a dispus în primă instanţă condamnarea unui bărbat, de 39 de ani, din judeţul Constanţa, la aproape de 12 ani de închisoare pentru că l-a ucis pe amantul soţiei sale. Decizia Tribunalului Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În actul de sesizare a instanţei, magistraţii arată că, la jumătatea lunii august 2018, pe raza localităţii Hârşova, inculpatul, de 39 de ani, a pătruns fără drept în casa unui bărbat, de aproximativ 80 de ani, pe care îl bănuia că întreţinea relaţii sexuale cu soţia sa. În imobil, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri, acestea ducând ulterior la decesul bătrânului.
 
Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar în faţa magistraţilor el a recunoscut tot, beneficiind astfel de reducerea pedepsei.
 
Fiind audiată, soţia inculpatului, în vârstă tot de 39 de ani, le-a declarat magistraţilor că întreţinea relaţii sexuale contra cost cu bărbatul de 80 de ani de aproximativ 13 ani. 
 
Acum dosarul va fi soluţionat de magistraţii Curţii de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă în județul Constanța! Sentință definitivă

30 Jan 2023 8295

Crimă la Pecineaga! Opt ani pentru uciderea nepotului

07 May 2022 1798

UPDATE. Crimă în judeţul Constanţa! Un tânăr a murit după ce i-a fost înfipt un cuţit în inimă

02 Sep 2019 32977

Decizie cu greutate în Justiţia constănţeană Patru oameni nu mai au voie să calce în două comune. „Bonus“, şapte decenii de puşcărie

20 Feb 2017 2695

UPDATE Septuagenar ucis în apropiere de Ciocârlia

16 Sep 2014 2365