Editorial Selfie stick-urile sau cum devin obiceiurile contagioase

Dacă încerci să convingi oamenii să facă acte de eroism, să îşi asume sarcinile de peste zi sau să pună în aplicare indulgența, reținerea în vorbe ori în atitudine sau mărinimia, măcar ca exercițiu pentru evoluția sa, dacă nu dintr-o părere fermă, s-ar putea să fii înjurat sau, în cel mai bun caz, ignorat cu finețe. Dar orice situație care denotă nerozie are șanse mai mari să devină contagioasă şi să ajungă o preferință mondială.
 
Cu toții am putut observa, nu demult, oameni filmaţi în timp ce îşi turnau o găleată cu gheaţă pe cap, fudulindu-se cu năzdrăvănia lor. Nu a putut trece neremarcată întreaga planetă dansând Gangnam Style. Iar de când nebunia selfie-urilor a invadat Hollywoodul, toţi pământenii pândesc cele mai absurde situaţii ca să își facă celebra poză. Pentru că nu se putea opri totul aici, magazinele au început să vândă selfie stick-uri, nişte bețe în care înfigi telefonul ca să poţi să faci selfie-ul mai de la înălţime.

Și așa am ajuns la ultima modă aducătoare de pagube, până la pierderi de vieţi omeneşti: aceea a selfie-ului practicat cu băţul extensibil - „selfie stick“. Producătorii simt o adevărată explozie a rentabilităţii în domeniu, iar acest lucru i-ar determina să facă diverse modele.

De exemplu, să producă un selfie stick cu telecomandă ce poate fi utilizat în zone primejdioase, iar persoana căreia îi aparține bățul vieții îl va putea manipula în mai multă siguranţă, având astfel şanse imense să își admire singur auto-instantaneele. Nu putem să îi ignorăm pe aşa-zişii cocalari, care ar putea avea un selfie stick poleit cu aur și dotat cu boxe în care să le cânte un nenea Minune, pentru măreția momentului. Nici „pitzy“ nu pot fi lăsate deoparte, pentru că ele trebuie să posteze selfie-uri impresionante, în locurile cele mai impresionante, cu detaliile cele mai impresionante, da?

Dragi producători, nu trebuie să uitați de un băț din acesta pentru tot românul care are nevoie de el pentru a prezenta pe larg balconul/curtea/strada/parcul în care bea o bericică și scuipă semințe. Totodată, e nevoie de un selfie stick pentru cei care dorm, se scobesc în nas sau bat pisica pe tabletă.

Selfie-uri şi stick-uri plăcute să vă luați toți și să vă ajute Dumnezeu să primiţi cât mai multe like-uri, poate unul chiar de la Poptămaş sau de la Teo!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un altfel de... selfie

09 May 2016 2381