Culeţu a desemnat candidatul şi mandatarul financiar pentru alegerile parţiale locale Forţa Civică merge pe mâna ginerelui fostului viceprimar de la Rasova

Timpul se scurge rapid, iar campania electorală, acum în plină desfăşurare, se va stinge asemenea unui foc de artificii, însă cei „ştampilaţi“ duminică ne vor reprezenta interesele pentru mai multă vreme. Concomitent cu alegerile europarlamentare, pe 25 mai, în judeţul Constanţa va avea loc şi un scrutin pentru desemnarea unui nou lider al administraţiei publice locale.

Până acum, s-au aliniat la start în cursa alegerilor parţiale locale de la Rasova cinci candidaţi, fiecare dispus să ajungă primul pe fotoliul de primar. Recent intrat în competiţia electorală locală, candidatul Partidului Forţa Civică, Aurel Sandu, este „proaspăt“ inclusiv în partidul din partea căruia candidează. „Este un tânăr de 35 de ani din satul Cochirleni, care face parte din Forţa Civică din luna ianuarie a acestui an. Este ginerele fostului viceprimar de la Rasova, un om calm, modest şi muncitor, care îşi face meseria de electrician cu pricepere, lucrând pentru o companie din Cernavodă. Ne-a câştigat încrederea venind cu un aer proaspăt, cu o viziune nouă. Are perspective bune în zona din care provine“, a spus despre Aurel Sandu preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Forţa Civică, Dănuţ Culeţu.

De asemenea, organizaţia Constanţa a Partidului Forţa Civică a desemnat şi mandatarul financiar al alegerilor parţiale pentru funcţia de primar din comuna Rasova. Este vorba de economist Marina Fuiorea, trezorierul organizaţiei politice constănţene. „De un an face parte din organizaţia Partidului Forţa Civică, s-a ocupat impecabil până acum de partea financiară. Ne punem toată încrederea în domnia ei şi pentru această sarcină, aşa cum am făcut până acum“, a adăugat Dănuţ Culeţu.
Reamintim că, alături de Aurel Sandu, din partea Forţei Civice, până în prezent se mai cunosc alţi patru candidaţi la fotoliul de primar al localităţii Rasova: Alexandru Dorel, actualul viceprimar (PSD), Mariana Mitu (PNL), Mariana Iordache (PDL) şi Gheorghe Mocanu (PPDD).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Robert Turcescu și Magdalena Bistriceanu, în cel mai mare târg din județul Constanța

29 Oct 2016 7856

De la preşedinte la prim-vicepreşedinte MRU şi-a negociat noua funcţie în PDL

16 Jul 2014 2029

MRU negociază cu PDL pentru fuziunea prin absorbţie a Forţei Civice

09 Jul 2014 2030

Surse MRU se întoarce în PNL, cu Forţa Civică cu tot

03 Jul 2014 2390

Litoral TV Miza Congresului PNL - alegerea conducerii, suita de încărcări pe Iohannis care­și caută legitimitatea!

28 Jun 2014 2866

Dobrogea TV Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, vine la Newsdesk

20 May 2014 1888

Mihai Răzvan Ungureanu „Ar fi o tragedie ca Portul Constanţa să devină portul privat al lui Mazăre“ (galerie foto)

20 May 2014 3391

MRU, în cadrul unei conferinţe organizate la Constanţa – „Şova încearcă să amâne semnătura sub diferite pretexte “

19 May 2014 1976

PSD, campioana subvențiilor de la stat pe luna mai. Vezi cum stau celelalte partide

14 May 2014 2476

Mihai Răzvan Ungureanu susţine, mâine, o conferinţă de presă la Constanţa

06 May 2014 2711