A băut, a condus, a lovit şi a fugit Petruţ Vlăduceanu, cercetat sub control judiciar

Petruţ Lucian Vlăduceanu, şoferul care, băut fiind, a lovit un pieton pe trecere şi a părăsit locul accidentului, va fi cercetat sub control judiciar.
 
Poliţiştii spun că Vlăduceanu, în vârstă de 46 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, respectiv 1,2 mg/l alcool pur în aerul expirat şi, ajungând în apropierea de intersecţia cu strada Palas, a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 45 de ani, care a traversat strada pe marcajul pietonal.
 
Incidentul s-a petrecut luni seara, iar după accident, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea oamenilor legii. El a fost identificat la scurt timp de poliţiştii rutieri pe strada Ion Slavici, cu ajutorul soţiei suspectului, care le-a dezvăluit agenţilor locul unde se refugiase făptuitorul.
 
Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe şofer şi l-au prezentat, ieri, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, vătămare corporală din culpă“. Magistraţii au decis să îl cerceteze sub control judiciar.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Petruţ Lucian Vlăduceanu, cercetat sub control judiciar Beat turtă, a accidentat un pieton pe "zebră" şi a fugit de la locul faptei

29 Oct 2014 1838