A căzut cu maşina în canal Un militar al Batalionului de Infanterie Marină din Babadag a decedat

Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa în noaptea de luni spre marţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Din impact, autoturismul a căzut într-un canal de irigaţii adânc de patru metri. Totul a avut loc lângă localitatea tulceană Zebil.
 
Un şofer ce trecea pe drumul pe care a avut loc incidentul a văzut urmele impactului pe carosabil şi a anunţat autorităţile. La faţa locului au ajuns atât echipaje ale pompierilor militari, cât şi echipaje medicale. În autoturism au fost găsite trupurile a doi bărbaţi, pentru care nu s-a mai putut face nimic. A treia victimă a fost găsită după o jumătate de oră, în apa canalului de irigaţii. Din păcate, nici pentru aceasta nu s-a mai putut face nimic.
 
Unul dintre bărbaţi era angajat al Batalionului de Infanterie Marină din Babadag. Toţi trei fuseseră la un prieten într-o localitate vecină şi se grăbeau să ajungă acasă, la familiile lor, acum îndurerate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE - Tragedie în Forţele Navale Trei tineri au murit în accident de maşină. Şoferul era militar la Batalionul de Infanterie Marină Babadag

04 Nov 2014 3079