A desfiinţat NUP-uri primite de Nicuşor, Mazăre şi Nemirschi Judecătoarea Mihaela Lavinia Cîrciumaru pleacă din Constanţa

Judecătorul Cătălin Jigău, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, vrea să plece la Curtea de Apel Bucureşti. În acest sens, magistratul a formulat la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) o cerere prin intermediul căreia solicită transferul la instanţa din capitală.
 
De asemenea, judecătoarea Mihaela Lavinia Cîrciumaru, de la Judecătoria Constanţa, solicită CSM transferul la Tribunalul Bucureşti.
 
Mihaela Lavinia Cîrciumaru este judecătorul care, la finele anului trecut, a desfiinţat o soluţie de neîncepere a urmăririi penale (NUP) dispusă de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa pe numele lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Mai mult decât atât, judecătoarea Mihaela-Lavinia Cîrciumaru este cea care a desfiinţat soluţiile de NUP primite într-un dosar atât de Radu Mazăre, edilul municipiului Constanţa, cât şi de Nicuşor Constantinescu şi de Nicolae Nemirschi, fostul viceprimar al Constanţei şi fost ministru al Mediului.
 
Roxana Nicoleta Bacu, de la Tribunalul Constanţa, judecător cu grad profesional de curte de apel, solicită CSM transferul la Curtea de Apel Constanţa.
 
Mai departe, Valentina Boboc, judecător cu grad profesional de curte de apel, de la Tribunalul Constanţa, cere transferul la Curtea de Apel Constanţa.
 
Daniela Georgeta Isuf, de la Judecătoria Medgidia, a cerut să fie transferată la Judecătoria Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine-l judecă pe Dragnea! (RECHIZITORIU)

01 Mar 2022 3146