UPDATE. A fost solicitat elicopterul SMURD O mașină cu un șofer băut s-a răsturnat în județul Ialomița. Două persoane rănite. Una dintre ele, inconștientă



Imagine de la eveniment, foto: ISU Ialomița

UPDATE: Oficial de la IPJ Ialomița 



În această după amiază, în jurul orei17:00, pe DJ 102H, la ieșire din localitatea Grindu către Buzău s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane. 

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă. 

În urma producerii accidentului rutier o femeie, ce se afla pe scaunul din dreapta șoferului a fost grav rănită și transportată cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din București. 

Conducătorul auto a fost și el rănit și preluat de o ambulanță la Spitalul din Urziceni pentru investigații medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.






În jurul orei 16:47, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier în localitatea Grindu, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

 

La locul evenimentului au fost alocate de urgență trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijin un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

Din evenimentul rutier au rezultat două victime: una inconștientă, iar cea de-a doua conștientă și cooperantă., transmite ISU Ialomița.



Cele două victime au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale, ulterior victima inconștientă a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar cea conștientă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul municipal Urziceni.


Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță., mai precizează sursa citată. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 399

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 595

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 225

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 645

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 649

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 620

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 803

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 293

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 585

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 549

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 943

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 864

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 249

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 840

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 954