A fugit de la faţa locului Fiul reputatului medic ortoped Balint Ciugudean Andor, implicat într-un accident în Mamaia

Polițiștii s-au deplasat, sâmbătă, la un accident rutier petrecut în staţiunea Mamaia, în zona Butoaie, în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112.
Accidentul s-a soldat cu două victime. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Una dintre victime a fost preluată de echipa SMURD, cealaltă, de către Ambulanță. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale. Din fericire, victimele nu au suferit răni grave.
Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 12.15. Balint Ciugudean Andor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Braşov, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa, şi, ajungând în dreptul Restaurantului Harlequin, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de R. A.Ş. (un bărbat de 20 de ani, din Constanţa) în aceeaşi direcţie de mers şi care a oprit la marcajul pietonal. În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat înainte, unde a surprins şi accidentat pe G.G. (un bărbat de 77 de ani, din Constanţa) şi pe M.T. (un bărbat de 33 de ani, cetăţean turc), care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorilor auto. După producerea accidentului, Balint Ciugudean Andor a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, abandonând autoturismul. Tânărul a fost însă identificat de autorităţi, iar ieri s-a prezentat la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa, la audieri.

„Este bolnav de inimă şi i s-a făcut rău“

Tatăl băiatului, reputatul medic ortoped Balint Ciugudean Andor, ne-a explicat cauzele care au condus la producerea accidentului. „Este bolnav de inimă şi i s-a făcut rău pe plajă. A decis să se întoarcă la hotel şi să-şi ia medicamentele, dar pe drum i s-a făcut rău, în maşină era cald şi a pierdut controlul volanului“, a precizat părintele, care a menţionat că este prima dată când fiul său este implicat într-un accident rutier. Balint Ciugudean Andor, tatăl băiatului implicat în accidentul din Mamaia, este şeful secţiei de ortopedie a unei clinici private din Braşov.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.