„A lovit-o cu un cablu de prelungitor“ O gravidă din Tulcea a ajuns la spital după ce a fost agresată de soț

Jandarmi. Sursă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea
  • Femeia a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, spunând că nu mai simte mișcările fătului.
 
Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde s-a prezentat o femeie însărcinată, care a declarat că nu mai simte mișcările fătului, în urma loviturilor aplicate de soț.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, bărbatul din municipiul Tulcea și-a agresat soția însărcinată. 
 
Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat femeia, aceasta prezentând urme de violență pe corp. Ea a declarat că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și cei doi copii minori, iar pe fondul unor neînțelegeri, a hotărât să părăsească locuința. În acel moment, a fost agresată fizic de către soț, care a lovit-o pe spate și pe abdomen cu un cablu de prelungitor, la nivelul feței și picioarelor fiind lovită cu pumnii și picioarele.

Femeia i-a cerut soțului să o ducă la spital, însă acesta a refuzat, iar în dimineața următoare, bărbatul a continuat să o lovească, moment în care femeia a solicitat un echipaj de ambulanță, care a transportat-o la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde a rămas internată pentru investigații medicale de specialitate. Soțul acesteia a părăsit imediat locuința când a auzit că femeia a apelat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
 
Jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, însă acesta nu a fost de găsit, ulterior fiind contactat telefonic, fără rezultat. A fost solicitat un echipaj de poliție în vederea întocmirii chestionarului de risc pentru emiterea unui eventual ordin de protecție, însă după completarea acestuia, femeia agresată a refuzat emiterea ordinului de protecție.
 
Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi de asemenea, au adus la cunoştinţa femeii termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum a ajuns o româncă din Italia să nască în parcarea unui spital

06 Apr 2022 696

Iași Gravida care se afla în ambulanţa lovită de un camion pe DN 28 a născut un băiețel

01 Feb 2022 1212

UPDATE Caz șocant în județul Vrancea! Tânără însărcinată în luna a șaptea, înjunghiată. În ce stare este femeia

14 Dec 2021 1186

Coronavirus. Arad O gravidă a murit în timpul transferului între spitale

30 Jul 2020 1035

Tragedie la Tulcea O gravidă a decedat în Ambulanța care o aducea de la Sulina

10 Jun 2020 2540

O femeie, proaspăt mămică, s-a aruncat de la etajul patru al unei maternități din Iași

16 Feb 2020 1136

UPDATE Județul Constanța Șenilata intervine la o gravidă în satul Esechioi (video)

06 Feb 2020 4609

I-a venit sorocul pe plajă la Eforie O turistă însărcinată a ajuns de urgență la spital (galerie foto+video)

06 Aug 2019 12437

UPDATE Accident rutier grav la Istria. Victima, o femeie gravidă. Fătul a decedat

29 Jun 2019 5887

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la o minoră de 12 ani care a rămas însărcinată cu un vecin de 63 de ani

13 May 2019 945

Accident rutier în lanț pe Valea Oltului. Cinci mașini, implicate. Sunt mai multe victime, printre care și o femeie însărcinată

17 Mar 2019 1191

Bilanțul morților a ajuns la 28. Gripa a făcut o nouă victimă

22 Jan 2019 1241

Accident rutier cu două victime în localitatea Castelu. Elicopterul SMURD a preluat o gravidă în 8 luni de la locul incidentului. (galerie foto+video)

02 Sep 2018 8266

Judeţul Tulcea. Şosea blocată de două autocamioane. Gravidă în luna a 9-a aşteaptă să fie preluată

23 Mar 2018 1529

Județul Constanța Intervenție DRDP Constanța. O șenilată a preluat două femei însărcinate și un cardiac din comuna Tortoman (video)

26 Feb 2018 1760