A menţinut primul mandat de arestare Nicuşor Constantinescu, din nou în atenţia judecătoarei Moroşanu (rechizitorii)



Magistratul care va lua poate cea mai importantă decizie în dosarul lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, trimis în judecată pentru 24 de infracţiuni, este Raluca Moroşanu, din cadrul Curţii de Apel Bucureşti.

Moroşanu va hotărî soarta cauzei mai sus precizate, în sensul că poate dispune menţinerea ei pe rolul instanţelor de judecată, dar şi trimiterea dosarului procurorilor, pentru continuarea cercetărilor.

Nicuşor Constantinescu nu se află pentru prima dată în atenţia judecătoarei Raluca Moroşanu. Magistratul a menţinut, aproape de începutul lunii august, primul mandat de arestare preventivă pe numele preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.

Concret, Moroşanu a respins ca nefondată contestaţia formulată de Nicuşor Constantinescu împotriva încheierii penale din data de 23 iulie pronunţată de Tribunalul Bucureşti, instanţă care a decis arestarea sa preventivă.

Pe data de 27 mai, şeful suspendat al CJC a fost trimis în judecată, sub control judiciar, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.


Citeşte rechizitoriul aici.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici.

În acest dosar, ieri, Curtea de Apel Constanţa a menţinut mandatul de arestare emis pe numele lui Constantinescu de Tribunalul Constanţa, pe data de 4 septembrie. Decizia este definitivă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Un nou de mandat de arestare. Nicuşor Constantinescu, amendat şi de Luisa Dragomir, din Tribunalul Bucureşti

04 Jun 2016 2890

Totul se decide azi Nicuşor Constantinescu, denunţat de Marian Turbatu! Şeful CJC ar putea fi arestat şi în acest dosar (rechizitorii + transcript)

03 Jun 2016 3652

Pastilă amară pentru DNA Judecătoarele Dumitriţa Piciarcă şi Liliana Bădescu au fost achitate!

26 May 2016 2801

Şeful CJC, arestat de două ori la domiciliu Directorul SRI, Florian Coldea, punctul comun dintre Nicuşor Constantinescu şi Elena Udrea (rechizitoriu)

27 Feb 2015 2807

Nu are voie să vorbească în presă ori pe Facebook despre dosar Nicuşor Constantinescu, al doilea mandat de arestare preventivă la domiciliu

26 Feb 2015 3115

Surse judiciare Procurorii anticorupţie cer o nouă arestare preventivă pentru Nicuşor Constantinescu

24 Feb 2015 2089

Ordinul de suspendare emis de prefect, lovit de nulitate Nicuşor Constantinescu, repus în funcţia de preşedinte al CJC

09 Dec 2014 2412

Avem, din nou, preşedinte la CJ Constanţa Ordinul prefectului de suspendare din funcţie a lui Nicuşor Constantinescu nu mai este valabil

08 Dec 2014 3697

Liber pe 2 decembrie? Zi decisivă pentru preşedintele suspendat al CJC (rechizitorii)

27 Nov 2014 4249

EXCLUSIVITATE-UPDATEJudecătorii au anulat primul mandat de arestare preventivă emis pentru Nicuşor Constantinescu (Iată decizia finală)

26 Nov 2014 3027

Curtea de Apel Bucureşti decide primul mandat de arestare Nicuşor Constantinescu, un nou termen la Tribunalul Constanţa (rechizitorii)

26 Nov 2014 2801

Judecătoarea Luminiţa Cristiu Ninu a amânat dosarul. Nicuşor Constantinescu, în aşteptare

21 Nov 2014 2298

Judecătoarea Luminiţa Cristiu Ninu ar putea anula, azi, primul mandat de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu (rechizitorii+documente)

21 Nov 2014 3856

Mandatele de arestare emise pe numele lui Nicuşor Constantinescu au fost confirmate de Curtea Supremă şi de Curtea de Apel Constanţa

15 Nov 2014 1808

Magistraţii Curţii Supreme şi cei ai Curţii de Apel Constanţa au decis Nicuşor Constantinescu rămâne după gratii

14 Nov 2014 2693