A mers cu cadavrul copilului în braţe de la Corbu până la Năvodari (Galerie foto)

bebelus1.jpgEmine Ismail (41 ani), din localitatea Dobromir, a fost ieri anchetată de procurori pentru că şi-a îngropat copilul la fundaţia unui bloc ANL din Năvodari.

Fetiţa de un an şi două luni a decedat în urma unei boli la plămâni. Femeia a spus că a fost cu copilul, care avea probleme cu plămânii, la mai mulţi medici din Constanţa şi Medgidia, însă într-un final acesta a murit.

emine_ismail.jpgFemeia, care are domiciliul în Dobromir, a vrut să meargă cu cadavrul în braţe până în localitatea de baştină, însă cum i s-a zis că nu-l poate transporta cu maşina, a luat decizia să îngroape trupul neînsufleţit al copilului într-o groapă din Năvodari. „Ea s-a plimbat între Corbu şi Năvodari", spune Andrei Bodean, procurorul de caz. Cu o mână ţinea cadavrul şi de cealaltă mai avea un minor.

Groapă săpată cu mâinile goale

Din spusele femeii, cel care a săpat groapa este chiar tatăl copilului, care s-a folosit de mâini.

Cei implicaţi riscă să fie condamnaţi pentru comiterea infracţiunii de profanare de morminte. Ar fi o premieră, spune procurorul Andrei Bodean, care a instrumentat cazul.

Femeia mai are cinci copii, dintre care unul major, şi este din nou însărcinată. Din păcate, nu a putut să spună cât de evoluată este sarcina.

Miercuri, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de o femeie din localitate, care observase un bărbat şi o femeie care au coborât într-o groapă destinată unei fundaţii de bloc şi au îngropat un bagaj voluminos.

Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a descoperit în groapă cadavrul copilului. Ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, un medic din cadrul Serviciului de Medicină Legală, dar şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-au deplasat la faţa locului pentru investigaţii.

În urma examinării cadavrului, s-a stabilit că acesta aparţine unui copil de aproximativ 1 an şi 6 luni, de sex feminin, fără leziuni de violenţă vizibile.

Corpul micuţei a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanţa, unde medicul legist a stabilit în urma necropsiei că moartea nu a fost violentă şi a survenit din cauze medicale.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 465

RAJA Se oprește apa în Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus! Vezi când

25 Apr 2024 261

Primăria Năvodari a semnat contractul de finanțare Grădinița nr. 3 „Lumea Florilor“ din Năvodari va fi renovată energetic

25 Apr 2024 296

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

24 Apr 2024 392

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 566

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 913

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 840

Anunț pierdere fișă anexă

22 Apr 2024 273

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 820

Cumpărări directe Constanța Romtara Pest SRL, contract de 50.000 de euro cu Primăria Năvodari pentru dezinsecție aeriană (DOCUMENT)

21 Apr 2024 479

Tribunalul Constanța a anulat autorizaţia de construire, emisă de Primăria Năvodari pentru societatea MCG Private Residence SRL

21 Apr 2024 4787

Justiție Constanța Decizie definitivă a instanței în procesul prin care Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă primită de la Garda de Mediu

20 Apr 2024 403

Intervenții ale polițiștilor în Năvodari, județul Constanța. Au fost aplicate amenzi de 6.000 de lei

19 Apr 2024 406

Cumpărări directe Constanța Cât plătește Primăria Năvodari pentru cosit zone verzi adiacente căilor publice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 472

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

18 Apr 2024 455