A murit tânărul polițist de la Transporturi rănit grav în accidentul de la Cernavodă

Polițistul de numai 21 ani din cadrul SRPT Constanța, care în urmă cu câteva zile a suferit un teribil accident de mașină, a decedat.
 
Reamintim că acesta a fost rănit în urma unui accident care a avut loc în noaptea de 9 septembrie în jurul orei 02.00, la ieșire din Cernavodă spre Seimeni.  
 


Dinamica tragediei

 
La data de 9 septembrie, în jurul orei 02.00, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirea Seimeni din Cernavodă, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare către stânga și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
 
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.
 
Atunci, IPJ Constanța informa că victimele accidentului rutier sunt polițiștii sunt de la Transporturi Feroviare Cernavodă și se aflau în timpul liber la momentul producerii accidentului.
 
În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Imagini de la eveniment.Polițist din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, implicat într-un accident rutier. În ce stare este polițistul (galerie foto + video)

16 Sep 2018 14577

Grav accident, în Constanţa, în această noapte. Un ofiţer de poliţie şi un tânăr au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni în zona Campus

06 Sep 2015 3654