A trecut granita ilegal din Romania in Bulgaria

Un cetatean german a trecut, in noaptea de marti spre miercuri, granita din Romania in Bulgaria fara sa mai efectueze controlul de frontiera. Politistii de la Vama Veche au descoperit, ieri dimineata, la controlul fasiei, urmele de bocanci ale unei persoane care intrase in tara vecina. Imediat, oamenii legii au anuntat omologii din Bulgaria, care, la randul lor, l-au identificat imediat pe clandestin. Peter K., in varsta de 55 de ani, a fost adus inapoi in Romania si prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia sub acuzatia de trecere ilegala a frontierei de stat. Luat la intrebari de catre anchetatori, acesta a spus ca se afla de mai mult timp in Romania si ca intentiona sa ajunga in Bulgaria. Drept urmare, de la Constanta a luat un microbuz pana in localitatea 2 Mai unde a coborat deoarece un alt calator i-ar fi spus ca a ajuns la granita. Neamtul a mai precizat ca la un moment dat a luat-o pe un camp, fara sa stie ca deja trecuse granita din Romania in Bulgaria. Cu toate acestea, nu se poate explica cum de barbatul nu a fost observat de politistii de frontiera care-si executa serviciul de-a lungul granitei, insa acest aspect va fi stabilit probabil de sefii lor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

APM Constanța Undă verde de la Mediu pentru extinderea zonei de exploatare de către Celco SA

18 Apr 2024 43

Imobiliare Constanța Când are loc dezbaterea publică pentru construirea unui imobil de 11 etaje la Neptun?

18 Apr 2024 43

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 59

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 65

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 74

Cumpăna Elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, evoluții apreciate la ONSȘ, la tetratlon și pentatlon (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 62

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

18 Apr 2024 46

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 63

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 50

Decizia APM Constanța Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL în Eforie Nord

18 Apr 2024 51

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 163

Dacor Plast SRL execută lucrări de reparații curente la o unitate militară din Constanța. Ce valoare are contractul (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 68

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit un contract pentru repararea instalațiilor de bord a Navei Școală Mircea. Iată ce firmă a câștigat (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 65

​Proces amânat între un hotel din județul Vâlcea și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

18 Apr 2024 120

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Năvodari. Iată cine o conduce

18 Apr 2024 141