Impact mortal între o autoutilitară şi un autoturism. Medicii nu au mai putut face nimic. Maşinile s-au făcut praf (galerie foto)

Aseară, în jurul orei 18.25, salvatorii de la ISU Ialomiţa au fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între o autoutilitară transport marfă și un autoturism, pe DN2A, în zona Chirana.

Ani Cercel, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, a declarat pentru ZIUA de Constanţa, că „la locul accidentului s-a deplasat, de urgență, Garda de Pompieri Țăndărei, cu  o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu opt pompieri și un echipaj SAJ venit în sprijin”.

În eveniment au fost implicate doar şoferii cellor două mijloace de transport.

A rezultat o singură victimă inconștientă, șoferul autoturismului, bărbat în vârstă de aproximativ 68 ani, căruia i s-a acordat ajutor medical de către echipajul SAJ de la locul intervenției.

În urma accidentului ambele maşini s-au făcut praf şi au ajuns în afara părții carosabile. Celălat șofer nu a necesitat îngrijiri medicale.

Totodată militarii au acționat pentru sablarea carosabilului.

În ciuda eforturilor şi a manevrelor de resuscitare, şoferul în vârstă de 68 de ani, din judeţul Iaşi, nu a supravieţuit.

Poliţia Rutieră Ialomiţa a deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.
 

Sursa foto: ISU Ialomiţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier mortal la Popasul Chirana, județul Ialomița. Elicopterul SMURD Constanța chemat în ajutor (GALERIE FOTO)

26 Mar 2022 2901