Accident de muncă teribil în Portul Constanţa Sud Un muncitor a rămas fără mâna dreaptă



Un mecanic angajat la o societate comercială în Portul Constanţa Sud Agigea a rămas fără braţul drept, ieri, după ce şi l-a prins la o bandă transportoare.

Poliţiştii Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizaţi telefonic, prin 112, despre faptul că, în dana 136, a avut loc un accident de muncă. Echipa operativă constituită la nivelul serviciului s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că victima fusese preluată, în stare de conştienţă, de către un echipaj SMURD, în vederea transportării la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.

Mihai Semineanu, un bărbat de 57 de ani, din Tuzla, angajat la o societate comercială în funcţia de mecanic, se afla, ieri, de serviciu la supravegherea unei benzi transportoare de ciment. La un moment dat, colegii săi l-au auzit strigând după ajutor şi, ajunşi la faţa locului, au constatat că mâna dreaptă a victimei fusese, practic, smulsă din umăr de banda transportoare.

Victima a rămas internată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate şi tratament, fiind diagnosticată cu amputare membru superior drept. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Transporturi Maritime şi reprezentanţi din cadrul ITM Constanţa pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

R.Doru

07 Aug, 2014 07:25

E angajat la firma care nu plateste angajati cu lunile S.C. Argos S.A Ca dulgher nu mecanic.

Articole asemanatoare

Accident de muncă în Portul Constanța. Un bărbat a murit strivit

27 Sep 2016 12687

UPDATE 2! Cum s-a petrecut accidentul de muncă mortal din Șantierul Naval Constanța

19 Aug 2016 4244