Accident județul Constanța. Ghinion. Așa poate fi numit dezastrul. Tânăra șoferiță și doi copii la spital. Cu BMW-ul în singurul copac (galerie foto+video)

Un grav accident rutier a avut loc, ieri după amiază, la ieșirea din Moviliţa, judeţul Constanţa.
 
Potrivit informațiilor primite, la telefonul de urgență 112, trei persoane, printre care doi copii, au fost rănite, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă.

La locul intervenției s-au deplasat mai multe ambulanțe de la Serviciu Județean Constanța, autospeciale de la ISU Dobrogea, printre care și una cu modul de descarcereare, și echipaje de la Poliția Rutieră.

Acolo au găsit un autoturism BMW, înmatriculat în Bucureşti, condus de o femeie intrat într-un copac, din care au extras, pentru a fi transportate la spital trei persoane: șoferița, în vârstă de 36 de ani, și doi copii, de 4 respectiv 9 ani.

Ghinion. Așa se poate spune

Privind imaginile de la eveniment nu vom putea spune decât că tânăra șoferiță a avut, efectiv, ghinion.

Neșansa ei a fost că s-a izbit, exact cu mijlocul botului mașinii, de singurul copac existent pe partea pe care s-a întâmplat accidentul.

În fotografiile de la locul faptei, dar și în filmare, se vede bine cum aproximativ o sută de metri înainte de copacul în care a intrat mașina și tot cam atâția metri și după nu mai există nici urmă de arbore.

Asta în timp ce pe partea cealaltă copacii erau foarte deși.

Dar despre acest lucru pot face aprecieri specialiștii. Noi doar facem propriile observații având acest drept.


 Oficial de la Poliția Rutieră

Potrivit IPJ Constanţa, din primele cercetări s-a stabilit că,  şoferul, o femeie, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu pom de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală usoară a conducătoarei auto și a celor doi minori, de pe bancheta spate.

Cei doi copii au 4, respectiv 9 ani şi au ajuns împreună cu mama lor la spital. Şoferiţa are 36 de ani.
 
Sursa foto și video: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.