Accident mortal la Midia Marine Terminal! Un tânăr de doar 20 de ani a murit! Ce spune ITM Constanța


Un accident mortal la Midia Marine Terminal s-a produs ieri, 14 ianaurie. 

Este vorba despre un accident de muncă. Bărbatul a fost găsit inconștient.  Ulterior a fost declarat decesul și a fost anunțat ITM-ul. 

Din nefericire, bărbatul avea doar 20 de ani. 

Sunt împeună cu  un coleg de-al meu la fața locului, se iau cercetări se fac declarații, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, pentru a stabili cu acuratețe cauzele producerii evenimentului și în funcție de aceste cauze, eventuale responsabilități ale persoanelor care au încălcat care e cazul reglemetări de securitate., transmit reprezentanții ITM Constanța. 

Accidentul de munca a avut loc aseară, la 21,15, in momentul manevrelor de încărcare cu produse petroliere a unei garnituri de vagoane. ITM investighează cazul pentru a afla împrejurările în care s-a produs tragcul eveniment. Tânărul decedat era incărcător-descărcător la acest operator.



Oficial de la Midia Marine Terminal

În cursul serii de sâmbătă, 14 ianuarie, un angajat al companiei Midia Marine Terminal, care activa în zona rampelor automate de încărcare, a fost găsit de colegii săi în stare de inconștiență. Imediat au fost alertate autoritățile, care, ajunse la fața locului, au constatat decesul.
 
O anchetă a fost deschisă de organele de cercetare abilitate, în urma căreia vor fi stabilite exact circumstanțele producerii decesului. Midia Marine Terminal, angajatorul colegului decedat, oferă tot suportul necesar autorităților, în cadrul anchetei demarate.
 
Gândurile întregului Grup KMG International merg către cei apropiați colegului decedat. Condoleanțe familiei îndurerate!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGSU despre pompierii care au participat la evenimentul de la Rafinăria Petromidia „Îi felicităm pentru modul în care au acționat!”

29 Mar 2024 1165

Rompetrol Rafinare, informații de ultim moment despre incendiul de la Rafinăria Midia Năvodari!

22 Jun 2023 1587

Explozie la Rafinăria Midia Năvodari. Firma Rompetrol Rafinare SA este cea pe care funcționează

21 Jun 2023 3156

RO ALERT Alertă emisă de autorități, în urma incendiului de la Rafinăria Midia Năvodari

21 Jun 2023 3137

Cine este tânărul din Năvodari care și-a pierdut viața într-un accident de muncă la Midia Marine Terminal. „Ce băiat tânăr și frumos a luat Dumnezeu la el“

15 Jan 2023 23126

Alertă! Explozie la Rompetrol Midia Năvodari. S-a activat planul Roșu de urgență

02 Jul 2021 13524

Interviu online cu Alexandru Nicolcioiu, consilier al directorului general al KMG International „Rafinăria Petromidia este una dintre cele mai moderne din România şi din Europa Centrală şi de Est“

25 Sep 2018 5940

Rezultat-record al KMG International Peste 25 de milioane de tone de ţiţei, descărcate prin terminalul maritim din Marea Neagră

17 Jun 2016 2921

Record la Rompetrol Rafinare În luna mai, Rafinăria Petromidia a prelucrat peste 465.000 de tone de materie primă

10 Jul 2014 2224