Un copil, un bătrân şi o femeie, răniţi Accident rutier cu patru maşini, la ieşirea din Lumina

Un accident rutier soldat cu trei victime a avut loc ieri, la ora 15.45, pe DN 22, la ieşirea din localitatea Lumina către Ovidiu.
 
Astfel, potrivit poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, accidentul a avut loc când o femeie de 31 de ani a ieşit cu maşina dintr-o vulcanizare aflată pe marginea DN 22. Aceasta s-a angajat în traversarea drumului naţional, moment în care a intrat în coliziune cu un al doilea autoturism, aflat în mişcare pe carosabil.
 
În urma impactului, prima maşină a fost proiectată într-un alt autoturism care se afla oprit la intersecţia dintre DJ 226 cu DN 22, pentru a acorda prioritate. Cea de-a treia maşină a fost la rândul ei proiectată în cel de-al patrulea autoturism, avariat în acest incident.
 
La faţa locului au ajuns o ambulanţă SMURD tip C, o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), o autospecială de la serviciul de Descarcerare Constanţa Palas, cu trei subofiţeri. Din fericire, la faţa locului s-a constatat că intervenţia acestora nu este necesară. De asemenea, o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş, cu patru subofiţeri, a fost solicitată pentru asigurarea măsurilor PSI.
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a primei conducătoare auto, a unui bărbat de 74 de ani din Murighiol, judeţul Tulcea, şi a unui minor de nouă ani, din Lumina, pasageri în autoturismul Renault Megane.

Sursa foto: Facebook Infotrafic Constanţa 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

micu

22 Mar, 2015 10:17

Faceti un sens giratoriu acolo , s-ar salva multi nervi, timp si vieti

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în Lumina! Mai multe persoane au fost rănite, printre care și un copil. Trei mașini implicate (FOTO +VIDEO)

04 Dec 2022 12357

UPDATE 4. Accident rutier Carambol cu patru maşini, la ieşirea din Lumina. Trei victime

20 Mar 2015 2640