UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. Două auto implicate. Două victime. Unul din şoferi a fugit (galerie foto+video)

 
Un grav accident a fost anunţat, la ISU Dobrogea Constanţa, în urmă cu câteva minute.

Potrivit apelantului accidentul s-a petrecut în zona Anda, în intersecţia dintre bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Caraiman, chiar la sensul giratoriu de lângă benzinăria Rompetrol.

În evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme, un Audi Q7 şi un Volkswagen Caddy, care efectiv au fost aruncate la circa 150 de metri unul de altul.

Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanţa spune că "ambele persoane au fost preluate de echipajele SMURD şi al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa şi transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa.

Mai facem precizarea că şoferul autoturismului Audi Q7 a fugit de la locul accidentului. 

UPDATE, ora 10.32. Oficial IPJ Constanţa:


La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 00.36, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanța, a condus un autoturism pe strada Caraiman din Constanța, către bulevardul Aurel Vlaicu, iar la intersecția cu un sens giratoriu nu a acordat prioritate unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta.


În urma accidentului, conducătorul auto din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă 23 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost identificat în scurt timp.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului din primul autoturism și a unei pasagere, de 50 de ani, din același autovehicul.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar penal întocmit pe numele șoferului implicat în accidentul rutier din zona Anda. Trei mașini au fost avariate (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Oct 2022 7029

Carambol rutier în zona Anda din Constanța. Un copil a fost rănit

27 Apr 2021 2655

Constanța Accident rutier cu victimă, pe bulevardul Aurel Vlaicu

26 Feb 2021 1407

Accident pe bulevardul Aurel Vlaicu Un tânăr băut a sărit sensul giratoriu, a ras stâlpișorii și a doborât un semn de circulație (galerie foto)

08 Dec 2019 15637

Constanţa Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Anda. O victimă

06 Oct 2019 3233

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, zona Anda. Victima prinsă sub un TIR (galerie foto+video)

11 Jun 2019 31842

Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. Un tir a intrat într-o autoutilitară şi a rănit un pieton (galerie foto+video)

04 Oct 2017 6275

Accident la Anda Matiz vs. TIR. Maşină de Şcoala cu elev şi instructor (galerie foto+video)

26 Jul 2016 7306