UPDATE Accident rutier grav în Mamaia. Mașină zdrobită de un copac. A intervenit SMURD. O victimă (galerie foto+video)

  • Un grav accident a avut loc, puțin după miezul nopții, în stațiunea Mamaia, în dreptul Hotelului Riviera.
 
Din motive necunoscute încă șoferul unui autoturism, cu numere de înmatriculare de Constanța, s-a izbit cu viteză, se pare, în unul din copacii de pe marginea bulevardului Mamaia.
  
Fiind anunțată de martori la Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Constanța, și o victimă, încarcerată, dar conștientă, la locul indicat a fost trimisă și o autospecială cu modul de descarcerare.

Poliția Rutieră Constanța a declanșat o anchetă pentru a stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE:

IPJ Constanța a transmis date de la acest eveniment rutier:

La data de 17 iulie a.c., in jurul orei 00.22, un barbat de 46 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din statiunea Mamaia, dinspre Constanța catre Năvodari unde, în dreptul unui hotel, a pierdut controlul directiei de mers, a patruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

 
Sursa foto/video: ZIUA de Constanta

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maşini parcate în Mamaia distruse de un şofer băut. Există o mare dilemă pe care poliţia trebuie să o dezlege. Cine a condus maşina? (galerie foto+video)

29 Jul 2018 5234