UPDATE Accident rutier grav pe Transfăgărășan. Mama și copil, morți. Șoferul - băut și fără permis


Un şofer a fugit de la locul accidentului joi seara, după ce a lovit cu maşina trei copii pe o trecere de pietoni pe DN7C Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, a anunţat IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

"Pe DN7C, în localitatea Cârţişoara, a avut loc un accident rutier: un autovehicul a acroşat trei copii, doi sunt în stare gravă. Autorul este cunoscut, însă a părăsit pe jos locul faptei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Doi dintre copii sunt inconştienţi, potrivit Ambulanţei Sibiu.

UPDATE: "Autorul accidentului are 37 de ani şi domiciliul în Cisnădie. A revenit la locul accidentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a accidentat o femeie şi doi copii (7 şi 10 ani), apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

UPDATE 2: Unul dintre copiii accidentaţi joi seara, pe Transfăgărăşan, în Cârţişoara şi mama lui au decedat după ce au fost loviţi atât ei, cât şi un băiat, de 14 ani, de un şofer fără permis care consumase alcool, potrivit Poliţiei, Ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Sibiu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.