Accident rutier grav. S-a activat Planul Roşu pe drumul spre Constanţa. 10 morţi şi 7 răniţi. Implicate un tir şi un microbuz (galerie foto+video)

 
ISU Ialomița intervine, în aceste momente, cu trei autospeciale de stins incendiu cu apa şi spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o ambulanţă pentru victime multiple, şi trei ambulanţe SAJ, la un accident rutier produs între un microbuz și un tir pe DN 2 A, la intrare în comuna Sfântu Gheorghe, între comunele Balaciu și Sfântu Gheorghe, din judeţul Ialomiţa.

Sublocotenentul Ani Cercel, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa a declarat pentru ZIUA de Constanţa că "sunt cel puțin 10 victime, cel mai probabil incarcerate, şi s-a activat Planul Roșu la 05.15".

În sprijin  se deplaseaza și forțe de la ISU Bucureşti-Ilfov cu o autospecială de terapie intensiva, două SMURD și două ambulanţe tip ATPVM.

DN2A este un drum național care leagă orașele Urziceni și Constanța, potrivit Wikipedia.

Drumul pornește din DN2 în dreptul orașului Urziceni, îl traversează și continuă spre Slobozia.

Dincolo de Slobozia, drumul traversează Dunărea pe la Hârșova, continuând spre Constanța și trecând pe lângă Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.


UPDATE: Ani Cercel a revenit cu informaţia potrivit căreia în urma evenimentului rutier sunt 9 morți și 9 răniți. În microbuz erau 17 persoane, iar în TIR doar şoferul. Au murit 8 presoane din microbuz și șoferul camionului.

Totodată Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează c
ă circulația rutieră pe DN2A Slobozia – Urziceni este oprită pe ambele sensuri între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în judeţul Ialomiţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un tir. Evenimentul este deosebit de grav: în urma impactului, nouă persoane au decedat.   

UPDATE 2. Lăcrămioara Chirea, purtătoprul de cuvânt al ISU ialomiţa a anunţat bilanţul final:



În accident au fost implicate 17 persoane (16 din microbuz și 1 din tir).

Bilanț final:
 - 10 decedați (șoferul tirului și 9 persoane din microbuz)
 - 7 răniți transportați la spital, dupa cum urmează: 3 la Spitalul Slobozia și 4 către Spitalele Bagdasar si Floareasca din București.



Sursa foto: ISU Ialomita
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 741

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 4979

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1832

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6050

Planul Roșu de Intervenție activat de două ori în județul Constanța pentru evenimente rutiere asemănătoare (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 1673

UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat după un accident rutier în județul Constanța. Mai multe persoane, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 5816

UPDATE Planul Roșu activat în județul Constanța după un accident în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Feb 2024 3978

UPDATE A fost activat Planul Roșu de Intervenție Accident rutier produs între un autotren și un autobuz, în județul Timiș (FOTO+VIDEO)

23 Jan 2024 1093

A fost activat planul Roșu de Intervenție Accident rutier grav pe DN 2, Buzău-București. Șapte copii implicați în incident (FOTO)

19 Jan 2024 1204

Planul Roșu de Intervenție activat în județul Sălaj! Două microbuze implicate într-un accident rutier! Mai mulți cetățeni ucraineni, implicați

17 Jan 2024 615

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat Zeci de turiști blocați în telescaun pe Pârtia Prislop

13 Jan 2024 867

În Vrancea Nouă victime într-un accident rutier în care a fost implicat un microbuz. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

08 Jan 2024 805

Planul Roșu de Intervenție activat în județul Galați! Un microbuz de călători, răsturnat din cauza vântului puternic

08 Jan 2024 695

A fost activat Planul roșu de intervenție Accident de amploare pe DN 11, județul Covasna. Un copil de trei ani și alte trei persoane au fost rănite

07 Jan 2024 845

UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat în județul Sibiu după un accident pe autostrada A1 (GALERIE FOTO)

05 Jan 2024 823