Accident rutier în județul Vrancea. Un microbuz care transporta fotbaliști a ieșit în decor (galerie foto)

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz ce transporta echipa de fotbaliști juniori a clubului Gloria Buzău a avut loc pe raza județului Vrancea, pe DN 2 D, între localitățile Tulnici (Vrancea) și Ojdula (Covasna).

Conform primelor informații, șoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului, derapând din pricina poleiului și a zăpezii, și ar ieșit în afara părții carosabile.

La accident au intervenit șapte echipaje de la ISU Vrancea și ISU Covasna.

Salvatorii au transmis că în microbuz se aflau 15 fotbaliști (cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani) și însoțitorii lor și că nu există persoane încarcerate sau rănite, intervenția vizând doar scoaterea microbuzului din zăpadă.

Imediat după incident, copiii și însoțitorii au fost preluați de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți pentru scurt timp la o pensiune din zonă. Apoi un microbuz aparținând ISU Vrancea a preluat copiii și un însoțitor al acestora, pe care i-a transportat în siguranță la sediul pompierilor vrânceni din municipiul Focșani.

De aici au fost preluați de un alt microbuz urmând a fi transportați în localitatea de destinație, Buzău.

Forțele de intervenție profesioniste împreună cu SVSU Tulnici au acționat totodată pentru scoaterea microbuzului din zăpadă și repunerea lui pe partea carosabilă, se arată pe pagina de Facebook a ISU Vrancea.


Foto: Facebook (ISU Vrancea)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.