Accident rutier în zona CET din Constanța. O ambulanță răsturnată. Patru victime (galerie foto+video)


În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei, în zona CET din Constanța.

Este vorba despre o ambulanță care s-a răsturnat. 

Intervin la fața locului o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare, două SMURD B și un SMURD C, sprijin un echipaj SAJ B2.

Din primele informații, ar fi vorba despre patru victime conștiente. Ambulanța nu avea pacient în ea, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Unul din autoturismele implicate în accident este marca AUDI, cu numere de înmatriculare de Buzău. Una din cele patru victime face parte din autoturismul menționat.  

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanta,spune că au fost anunțati prin stația radio de un echipaj care era în drum spre Techirghiol, că au fost implicati într-un accident rutier. La locul accidentului au fost trimise două ambulanțe SMURD si doua ambulante SAJ . Au fost găsite patru victime. Este vorba despre o asistentă și șoferul ambulanței, stabili, conștienți. O altă victima este și un polițist ( însoțise o persoană bolnavă psihic), conștient, iar a patra victimă este șoferul din cealaltă mașină, și el în stare stabilă. Cele patru victime au fost transportate la spital, conștiente, stabile. 

Oficial de la IPJ Constanța 

În accidentul rutier au fost implicate o ambulanță aparținând SAJ si un autoturism.


Conform primelor cercetări, ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice si luminoase, în timp ce conducătorul auto nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

 În urma accidentului au rezultat patru victime, rănite ușor.

Din primele date, s-a stabilit că ambulanța se întorcea de la spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol.






Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul dintre localitățile Stupina și Crucea. Un bărbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 906

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 2709

Cunoscutul bancher Gheţea Radu Graţian, trimis în judecată, la Constanța, pentru ucidere din culpă! (VIDEO)

18 Mar 2024 994

Accident rutier cu victimă în zona Sala Sporturilor din Constanța!

18 Mar 2024 712

Știri Constanța azi O mașină s-a răsturnat la Cumpăna! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1158

Accident rutier cu victimă pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Implicate un autoturism și un autotren (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1131

Înalta Curte a admis în principiu cererea de recurs în casaţie formulată de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal!

18 Mar 2024 471

Accident rutier în Constanța! Două mașini implicate (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1551

UPDATE Accident rutier, în municipiul Constanța, lângă Zodiac! O victimă este implicată (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Mar 2024 2049

UPDATE O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier între Castelu și Medgidia, județul Constanța (FOTO)

17 Mar 2024 1674

UPDATE Accident rutier mortal pe autostrada A 2 București-Constanța!

16 Mar 2024 1222

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1124

Victima a fost transportată la spital Un motociclist implicat într-un accident rutier, în Medgidia, județul Constanța. Pompierii au intervenit

16 Mar 2024 660

În județul Vaslui Patru tineri au fost grav răniţi, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Unul din ei este în comă, iar altul a suferit o amputație

16 Mar 2024 391

Accident cu doi morți aproape de Mangalia, în 2018! Sentință definitivă la Curtea de Apel Constanța

15 Mar 2024 852