România. Tragedia de la Zidul morţii. Un tânăr s-a zdrobit cu autoturismul în sensul giratoriu. Avea numai 28 de ani (galerie foto)

Un grav accident rutier a avut loc, în această noapte, în judeţul Suceava.

Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „un autoturism a intrat într-un zid, o persoană fiind încarcerată, şi din nefericire decedată”
 

Cumplitul accident rutier a avut loc la sensul giratoriu al centurii din Scheia, cunoscut şi sub denumirea de Zidul Morţii.


Găleată mai spune că a intervenit modulul SMURD cu autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD B2.

Victima, un tânăr de 28 de ani, a fost extrasă de pompierii militari şi predată organelor abilitate, a mai declarat Găleată.

Potrivit martorilor Alex, pasionat de maşini şi motoare, ar fi circulat cu 140 de kilometri pe oră în momentul în care a avut loc nenorocirea. 

Sursa foto: ISU Bucovina Suceava

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Bucatariu Daniela

16 Mar, 2019 08:14

A fost si ambulanta de la SJA Sv cu medic

Articole asemanatoare

Bărbat decedat într-un cumplit accident rutier în județul Suceava (GALERIE FOTO)

12 Jan 2024 980

Trei persoane, printre care și un copil, rănite într-un accident rutier în apropiere de Zidul Morții din județul Suceava (GALERIE FOTO)

14 Nov 2023 1348

Accident rutier grav la Zidul Morţii. Carambol cu trei maşini. În accident a fost implicată şi maşina poliţiei. Poliţistul este rănit

27 Dec 2018 9646

Se întâmplă în România Accident grav la Zidul Morţii. Pietoni omorâţi pe loc. Doi copii şi mama lor au ajuns la spital (galerie foto)

04 Aug 2018 5444